Ελλάδα 2013:Μέρος 2ο: Οι Αμερικάνοι έχουν την Τρομοκρατία, στην Ελλάδα έχουν το φασισμό

 Οι Αμερικάνοι έχουν την Τρομοκρατία, στην Ελλάδα έχουν το φασισμό.
http://ksipnistere.blogspot.ca/

Τελικά βλέπουμε σιγά σιγά το σχέδιο να ολοκληρώνεται. Πλέον όποιος “κατηγορείτε” ότι είναι πατριώτης (δηλαδή Χρυσαυγίτης, δηλαδή φασίστας), θα….
μπαίνει στο περιθώριο, θα χάνει τη δουλειά του, θα στιγματίζετε.

Όποιος ακριβώς η Αμερικάνοι, που μπορούν να σε κρατάνε φυλακισμένο επ αόριστον χωρίς δίκη, χωρίς κατηγορίες, χωρίς τίποτα. Απλά επειδή θεωρείσε ύποπτος!

Πλέον στην Ελλάδα του 2013, μπορεί κάποιος να σε κατηγορήσει ότι είσαι πατριώτης (δηλαδή αγαπάς την πατρίδα σου), και έτσι να τελειώσεις κοινωνικά!

Αυτή είναι η Ελλάδα του 2013.

Άρχίσανε πρώτα με τους αστυνομικούς. Χωρίς αποδείξεις, με κινήσεις αστραπιαίες, ξηλώνονται αρχηγοί της αστυνομίας. Πλέον αν ο κ. Δένδιας και ο κάθε κ. Δένδιας δώσει εντολή να συλλάβεις κάποιον που “είναι Χρυσαυγίτης” και δεν το κάνεις…. ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ… και χάνεις τη δουλειά σου!

Η Ρεπούση δήλωσει ότι υπάρχει στα σχολεία μας φασίστες καθηγητές (δηλαδή πατριώτες καθηγητες – σε αντίθεση με τους εθνομηδενιτές τής αριστεράς)… άρα επόμενοι που θα έχουν σειρά θα είναι οι καθηγητές και οι δάσκαλοι. Όποιος να πει εντός της αιθούσης κάτι καλό για την Ελλάδα, θα θεωρείτε αυτόματα φασίστας και θα χάνει τη δουλεια του.

Μετά θα έχει σειρά ο στρατός και πάει λέγοντας……..

Welcome to America (εεεε…. Greece ήθελα να πω)

Αντί να ζητάμε: ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΝΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… εμείς τους δώσαμε το λόγο, που τίποτα δε θα διορθωθεί, θα συνεχίσουν να κλέβουν, θα συνεχίσουν να τρώνε με χρυσά κουτάλια, θα συνεχίσουν να διορίζουν, θα συνεχίσουν να φέρνουν λαθρομετανάστες, θα συνεχίσουν να ξεπουλάνε την Ελλάδα, θα συνεχίσουν τα ρουσφέτια, θα συνεχίσουν την καταστροφή……..

Και ΑΝ αντισταθείς, αν πεις κάτι εναντίον. ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΑ!

Από: Dimitris-hellas

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *