ΣΧΟΛΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ 2014

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής και η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Νομού Αττικής (Ε.Σ.Σ.Ν.Α.), διοργάνωσαν με…..

μεγάλη επιτυχία και ρεκόρ συμμετοχών, τα Σχολικά Πρωταθλήματα της Περιφερειακής Ενότητας Βόρειου Τομέα Αθηνών 2014 στο σχολικό συγκρότημα των 3ου Δημοτικού Σχολείου και 6ου Γυμνασίου το Σαββατοκύριακο 15-16.03.2014.

Η προσέλευση των μαθητών και των μαθητριών και των ομάδων των σχολείων υπήρξε αθρόα, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο, και η εξέλιξη των Πρωταθλημάτων συναρπαστική, επιβεβαιώνοντας ότι τα Σχολικά Πρωταθλήματα της Περιφερειακής Ενότητας Βόρειου Τομέα Αθηνών είναι τα πλέον ανταγωνιστικά σε όλη την Αττική.

Οι συνδιοργανωτές, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής και η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Νομού Αττικής, ευχαριστούν θερμά το Διευθυντή του 3ου Δημοτικού Σχολίου κύριο Μαυρογιαννάκη Μύρωνα και τη Διευθύντρια του 6ου Γυμνασίου κυρία Μαυρογιώργου Θεοδώρα για την άριστη φιλοξενία των διοργανώσεων και για την ετοιμότητά τους να παράσχουν κάθε αναγκαία βοήθεια.
Επίσης, συγχαίρουν τα τοπικά σκακιστικά σωματεία, το Φιλαθλητικό Όμιλο Ηρακλείου Αττικής – «Επικοινωνία» και τη Σκακιστική Επικοινωνία Ηρακλείου Αττικής, για την άριστη συνεργασία, η οποία απέδειξε ότι η πόλη μας διαθέτει πλούσιο και ικανό σκακιστικό δυναμικό και συγκαταλέγεται δίκαια στις ενεργότερες σκακιστικές περιοχές της Ελλάδας.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *