ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΕΚΝΩΝ 2015. ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΕΙΔΟΜΑΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ 2015. ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ 2015.

Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία η πρώτη δόση των οικογενειακών και πολυτεκνικών επιδομάτων πρέπει να καταβληθεί από …

20 Ιουνίου μέχρι 20 Ιουλίου. Βέβαια πρέπει να έχει γίνει η φορολογική δήλωση και να έχει γίνει και η εκκαθάριση και να έχει γίνει και το Α21. Πέρυσι τα επιδόματα δόθηκαν τέλος Αυγούστου.

Σύμφωνα με τις εξαγγελίες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ ότι θα αποκατασταθούν οι αδικίες εναντίον των πολυτέκνων, πρέπει να περιμένουμε αλλαγές προς το καλύτερο για τους πολύτεκνους.
Θυμίζουμε ότι οι πολύτεκνοι δικαιούνταν ανεξαρτήτου εισοδήματος κάθε δίμηνο 640€. Τώρα παίρνουν σχεδόν το ίδιο ποσό κάθε τρίμηνο λαμβάνοντας υπόψιν τα εισοδηματικά κριτήρια.
Η λαίλαπα Σαμαρά -Βενιζέλου διέλυσε την Ελληνική οικογένεια και ειδικά τις οικογένειες με πολλά παιδιά.
Θυμίζουμε μερικά από τα εκτρωματικά μέτρα του Σαμαρά εναντίον των πολύτέκνων
Εξαφάνισε τα επιδόματα πολυτέκνων.
Υπεροφορολόγησε τις πολύτεκνες οικογένειες.
Εξαφάνισε όλες τις απαλλαγές πολυτέκνων.
Κατάργησε την ειδική κατηγορία πολυτέκνων από τις πανελλήνιες.
Κατάργησε τις μεταγραφές πολυτέκνων φοιτητών.
Φορολόγησε την πρώτη κατοικία πολυτέκνων με όλους τους φόρους που υπάρχουν για τις κατοικίες. Ακόμα και στον παράνομο ΕΝΦΙΑ δεν προβλέπεται καμία ελάφρυνση των πολυτέκνων.
Κατάργησε τα “τεράστια” σύνταξη των 100 ευρω τον μήνα στις πολύτεκνες μητέρες.
Η διάλυση της υγείας με αποτέλεσμα την αβάσταχτη επιβάρυνση για τους πολύτεκνους εξαιτίας της πληρωμής παιδιάτρων και φαρμάκων από την τσέπη τους ενώ την ίδια ώρα επειδή έχουν πολλά παιδιά τους γίνονται μεγαλύτερες υγειονομικές κρατήσεις.

Ελπίζουμε ο ΣΥΡΙΖΑ να τηρήσει το αυτονόητο. Να αποκαταστήσει τους πολύτεκνους όπως προστάζει το σύνταγμα.
Ελπίζουμε ο Τσίπρας να τολμήσει το αυτονόητο και να βάλει στην φυλακή τον Σαμαρά για την πρωτοφανής παραβίαση του Ελληνικού συντάγματος εναντίον των ειδικών κατηγοριών. Άλλωστε ο κ. Καμμένος το έχει τονίσει άπειρες φορές ότι πρέπει να μπουν  φυλακή ο Σαμαράς και η παρέα του.

Δυστυχώς μέχρι σήμερα ο Τσίπρας δεν έχει κάνει τίποτα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι στο νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση δεν υπάρχει καμία αναφορά στην ανακούφιση των πολυτέκνων και των ατόμων με ειδικές ανάγκες όταν ο ίδιος ο Τσίπρας προεκλογικά είχε πει ότι οι πολύτεκνοι είναι από τα μεγαλύτερα θύματα της ανθρωπιστικής κρίσης.
ekdosi.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *