Είχαν 20 κινητά για τη διπλή ληστεία στην Κοζάνη

Έξι ήταν τελικά, σύμφωνα με το MEGA, τα άτομα τα οποία διέμεναν στο ξενοδοχείο του Βόλου στο οποίο πραγματοποίησε έφοδο η αντιτρομοκρατική. Οι αρχές στέκονται στη διαπίστωσή τους ότι ανάμεσα στα άτομα που έμειναν στα συγκεκριμένα δωμάτια υπήρχε και μία γυναίκα…

Αυτό που τους έχει κάνει μεγάλη εντύπωση είναι τα πόσα μέτρα αυτοπροστασίας έπαιρναν τα συγκεκριμένα άτομα μέχρι να φτάσουν στην Κοζάνη και να κάνουν τη ληστεία και πόσες κινήσεις έκαναν να χαθούν τα ίχνη τους.
Είναι χαρακτηριστικό ότι, σύμφωνα με το MEGA, οι Αρχές διαπίστωσαν ότι χρησιμοποίησαν πάνω από 20 κινητά τηλέφωνα από τη στιγμή που έφυγαν από την Αθήνα μέχρι που έφτασαν στην Κοζάνη και έκαναν τη ληστεία.
Μάλιστα, είναι ενδεικτικό ότι τα «επιχειρησιακά» τηλέφωνα που χρησιμοποίησαν τη στιγμή που γινόταν η ληστεία, ήταν τρία κινητά τηλέφωνα που ενεργοποίησαν μόλις δύο ημέρες πριν από τη ληστεία.
Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι έφυγαν από την Αθήνα με τα δύο κλεμμένα ΝISSAN, τα οποία βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα μετά τη ληστεία. Οι αρχές πιστεύουν ότι σταμάτησαν στο Βόλο γιατί είναι μία πόλη που γνωρίζουν πάρα πολύ καλά , καθώς αποτυπώματα κάποιων εκ των συλληφθέντων έχουν βρεθεί μέσα στη γιάφκα της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» στο Βόλο .
Όσον αφορά τα όπλα στην αντιτρομοκρατική πιστεύουν ότι τα είχαν μαζί τους σε σακ βουαγιάζ από την ώρα που έφυγαν από την Αθήνα, τα είχαν μαζί τους στο ξενοδοχείο στο Βόλο μέχρι που έφτασαν στην Κοζάνη.

Πηγη: enikos.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *