Μάρτιος 21, 2019

Select your Top Menu from wp menus

Βορίδης: Απαγορεύεται το σεξ κάτω των 21!

Στην Ελλάδα ανακαλύφθηκε το τεστ ΠΑΠ, στην Ελλάδα καταργείται. Θα ονομάζεται πια τεστ ΣΑΜ από το Σαμαράς ή τεστ ΒΟΡ (Βορίδης), μετά τους εξωφρενικούς περιορισμούς για εξετάσεις στον ΕΟΠΥΥ.

«Ονομάστηκε τεστ ΠΑΠ προς τιμήν του ιατρού Γ. Παπανικολάου που το ανακάλυψε. Είναι μια εξέταση που έχει σκοπό την εξέταση του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας. Κάθε γυναίκα πρέπει να εξετάζεται μία φορά τον χρόνο. Η ηλικία έναρξης ορίζεται το αργότερο ένα έτος μετά την πρώτη σεξουαλική επαφή».

Τέρμα αυτά που ξέρατε. Από χθες δεν δικαιολογείται εξέταση σε γυναίκες κάτω των 21 ετών. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να γίνεται σεξ πριν από αυτή την ηλικία! Βρε τι είναι αυτοί, θα κόψουν ή έκοψαν και το σεξ!

Αν κάποια κάνει σεξ -λέμε- στα 16-17, θα πρέπει να περιμένει 3-4 χρόνια για να κάνει τεστ ΠΑΠ. Αν κάνει σε μικρότερη ηλικία, κάηκε. Δεν μπορείς να υπολογίσεις καν τα χρόνια. Θα ‘χουν βρει τον Μεγαλέξανδρο μέχρι να δικαιούται εξέταση.

Σωστοί και οι αυστηρότατοι περιορισμοί για τις εξετάσεις του προστάτη. Αυτό έγινε γιατί όλοι λένε «θα πάρουν τα @@@@@@@ μας» γι’ αυτά που χρωστάνε στο Δημόσιο. Ετσι είστε λοιπόν; ήταν η ανταπάντηση. Θα σας τα κόψουμε.

Πηγη: efsyn.gr

Loading...

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading...