Γενική πρόγνωση καιρού για Σάββατο 21-2-2015

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις πρωινές ώρες στο Κεντρικό Αιγαίο και τη Βόρεια Κρήτη και αραιές νεφώσεις βαθμιαία πυκνότερες στα…
δυτικά, κεντρικά και βόρεια με βροχές τις βραδινές ώρες στο Ιόνιο περιμένουμε το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015. Τις πρωινές ώρες παγετός θα εκδηλωθεί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως 11 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 0 έως 13 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, -2 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 5 έως 13 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 5 έως 13 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις αρχικά ασθενείς, με σταδιακή ενίσχυση μετά το μεσημέρι σε μέτριους έως ισχυρούς 5-6 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 13 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση και στο Σαρωνικό ασθενείς μεταβλητών διευθύνσεων.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις βαθμιαία πυκνότερες μετά το μεσημέρι περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.

meteo.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *