Αυτοπυροβολήθηκε 21χρονος Ροδίτης

Τέλος στη ζωή του επιχείρησε να βάλει τα μεσάνυχτα, ένας Ροδίτης 21 μόλις ετών, ο οποίος κρατώντας αεροβόλο περίστροφο, αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι την ώρα που βρίσκονταν στο δρόμο στην οδό Τηλιακού και Δεντρινού στην περιοχή του Ζέφυρος!…
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΡΟΔΙΑΚΗΣ ο νεαρός άνδρας που κατάγεται απο ορεινό δήμο της Ρόδου, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες κατέβηκε στο δρόμο και βημάτιζε ανήσυχος κρατώντας στα χέρια του το περίστροφο.

Περίοικοι ειδοποίησαν την αστυνομία αλλά πριν προλάβουν να φθάσουν επιτόπου ο νεαρός σύμφωναμε μαρτυρίες που συγκέντρωσε η αστυνομία, κόλλησε στο κεφάλι του το περίστροφο και πάτησε τη σκανδάλη!

Ευτυχώς επειδή το περίστροφο ήταν αεροβόλο, η σφαίρα τον τραυμάτισε στο ύψος του ματιού, τραύμα το οποίο δεν εγκυμονεί κίνδυνο για την ζωή του.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το νοσοκομείο και ασθενοφόρο το ΕΚΑΒ έσπευσε επιτόπου διακομίζοντας τον αιμόφυρτο νεαρό στο νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν ο πρώτες βοήθειες.

Επιτόπου μετέβη κλιμάκιο της ασφάλειας Ρόδου για να διερευνήσει την υπόθεση ενώ ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου. 

Πηγή: rodiaki.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *