Στα χέρια της Ασφάλειας 22χρονος ευβοιώτης κατηγορούμενος για 11 ένοπλες ληστείες και διπλό φονικό στην Πάτρα

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί σε Αλιβεριώτη φοιτητή…
Στη «φάκα» αστυνομικών της ασφάλειας Αττικής πιάστηκε… ο 22χρονος ευβοιώτης Θ.Δ., την περασμένη Πέμπτη, μετά από καλά οργανωμένη επιχείρηση της αστυνομίας…
Ο συλληφθέντας εντοπίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, να πίνει ανενόχλητος τον καφέ του σε καφετέρια στο Χαλάνδρι μαζί…

με το φερόμενο ως συνεργό του – για το διπλό φονικό των Κώστα Φράγκου και Βασίλη Σινούρη έξω από το κλαμπ Bijux στην Πάτρα στις 17 Απριλίου που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο –  τον 27χρόνο πυγμάχο Β. Σ. ο οποίος κατάφερε και ξέφυγε…

Να θυμίσουμε πως τα ξημερώματα της 17ης Απριλίου είχαν «γαζωθεί» από αυτόματο υποπολυβόλο και πιστόλι ο Κώστας Φράγκος και ο Βασίλης Σινούρης, με αποτέλεσμα ο Β. Σινούρης να σκοτωθεί επιτόπου και ο Κ. Φράγκος να καταλήξει λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο.

Τις τελευταίες μέρες, μετά τη σύλληψη του Θ.Δ., αστυνομικοί του τμήματος της Ασφάλειας Πατρών έχουν μεταβεί στην Αθήνα και ανακρίνουν τον κατηγορούμενο σχετικά με την υπόθεση που αφορά στην άγρια δολοφονία στη Σαχτούρη.

Η σύλληψη του Θ.Δ. έγινε κατόπιν ενταλμάτων που εκκρεμούσαν εις βάρος του καθώς και του συνεργού του και αφορούν σωρεία κατηγοριών ακόμη και για διάπραξη ληστειών.

Τον 22χρονο καταζητούσε εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα η αστυνομία. Ο ποινικός του φάκελος πέρα από τη συμμετοχή του στο μακελειό της Σαχτούρη φέρει και πληθώρα άλλων αδικημάτων καθώς είναι μπλεγμένος με τη ληστεία στην Εθνική Τράπεζα Ρόδου, σε ένοπλες ληστείες τραπεζών (συνολικά 11) εκ των οποίων και στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Εύβοια.

Οι δύο νεαροί συνεργοί, σύμφωνα με δημοσιεύματα φαίνεται να έχουν υπογράψει μήνυμα το οποίο έχει σταλεί σε ηλεκτρονική ιστοσελίδα και αρνούνται την εμπλοκή τους στο διπλό φονικό όχι όμως και στις ληστείες που έχουν διαπράξει για λόγους αντίδρασης προς το «σύστημα».

Σεσημασμένος κλέφτης, γνωστός για τη δράση του στην Εύβοια ο 22χρονος συλληφθέντας
Ο νεαρός φοιτητής της Πάτρας είναι γνωστός για τη δράση του στη τοπική κοινωνία του Αλιβερίου (τόπος καταγωγής του) κυρίως για κλοπές και ληστείες.

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας Αττικής μετά από πολύ καιρό παρακολούθησης κατάφεραν και του πέρασαν τις χειροπέδες ενώ έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη και του 27χρονου συνεργού του, ο οποίος παραμένει μέχρι τώρα άφαντος.

Γ.Π.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *