Ταχύρυθμα προγράμματα εκμάθησης Αγγλικών για αρχάριους ενήλικες με πολύ χαμηλό κόστος. Έναρξη 22 Οκτωβρίου 2012.

Εντατικά μαθήματα Αγγλικών για αρχάριους ενήλικες με κόστος μόνο 99€ το μήνα και επιπλέον έκπτωση σε περίπτωση εφάπαξ εξόφλησης των διδάκτρων στην αρχή του προγράμματος.
 

Lower σε 14-15 μήνες αρχίζοντας από το μηδέν, με γραπτή εγγύηση σπουδών και χρονοδιαγράμματος.

Εύκολη πρόσβαση από τις περισσότερες περιοχές της Αττικής.

Δεύτερη ξένη γλώσσα (Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά) ΔΩΡΕΑΝ (καταβολή μόνο εγγραφής) με δυνατότητα αξιοποίησης εντός 10 ετών.

Το να μάθει Αγγλικά ένας αρχάριος ενήλικος μπορεί να γίνει εύκολη και απλή υπόθεση μόνον αν επιλέξει ένα φροντιστήριο Αγγλικών που να είναι εξειδικευμένο στην εκπαίδευση ενηλίκων. Το να διδάξεις Αγγλικά σε αρχάριους ενήλικες είναι πολύ πιο απαιτητικό από το να διδάξεις Αγγλικά σε προχωρημένους, και απαιτεί ειδικό πρόγραμμα σπουδών, ειδικά γραμμένη για το σκοπό αυτό βιβλιογραφία και εξειδικευμένους καθηγητές.


Τα φροντιστήρια Αγγλικών με εξειδίκευση στους ενήλικες σπανίζουν, καθώς τα περισσότερα φροντιστήρια ξένων γλωσσών ασχολούνται κατ’ αποκλειστικότητα ή κατά κύριο λόγο με τη διοργάνωση παιδικών τμημάτων. Είναι δεδομένο ότι το περιβάλλον και η προσέγγιση ενός παιδικού φροντιστηρίου στην εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας δεν είναι αυτό που χρειάζεται ένας ενήλικος, καθώς οι ρυθμοί εκμάθησης, το πρόγραμμα σπουδών, η βιβλιογραφία και η νοοτροπία των καθηγητών του παιδικού φροντιστηρίου δεν έχουν καμία σχέση με τις ανάγκες ενός ενήλικου.

Μία σίγουρη επιλογή για έναν ενήλικο που θέλει να μάθει Αγγλικά είναι η Ευρωδιάσταση. Εξειδικευμένη στη διδασκαλία ενηλίκων και με πάνω από δέκα χιλιάδες επιτυχημένους υποψήφιους Lower και Proficiency (στο σύνολό τους ενήλικες) στο ενεργητικό της, η Ευρωδιάσταση προσφέρει τη δυνατότητα στους αρχάριους σπουδαστές της να μάθουν Αγγλικά και να προετοιμαστούν αποτελεσματικά για το Lower σε 14-15 μόλις μήνες, με πολύ λογικό κόστος, χάρη στο πρόγραμμα «Start-Lower». Το πρόγραμμα διαρθρώνεται σε 6 επίπεδα και συνδυάζει:
     (1) Εκμάθηση Γενικών Αγγλικών.
     (2) Εκμάθηση βασικών Επαγγελματικών Αγγλικών (Business English).
     (3) Αποτελεσματική προετοιμασία για το Lower του Michigan (ECCE), 
          αναγνωρισμένο από το ΑΣΕΠ και – το κυριότερο – με μεγάλη
          αναγνωρισιμότητα και στον ιδιωτικό τομέα.

Σημαντικό ρόλο, αυτονόητα, διαδραματίζουν επίσης οι καθηγητές και το εκπαιδευτικό υλικό. Οι διδάσκοντες στην Ευρωδιάσταση είναι όλοι εξειδικευμένοι στη διδασκαλία ενηλίκων. Σε ότι αφορά το εκπαιδευτικό υλικό, σημαντικό τμήμα αυτού είναι ειδικά γραμμένο για την Ευρωδιάσταση και το πρόγραμμά της και ιδιαίτερα «φιλικό προς το σπουδαστή», με πλήρη εξήγηση της γραμματικής, του λεξιλογίου και των κειμένων (και στα Ελληνικά, στα πρώτα στάδια του προγράμματος) και δειγματικές εκθέσεις και πλάνα για εύκολη και γρήγορη συγγραφή εκθέσεων στα πρότυπα των εξετάσεων.

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο για κάθε ενήλικο που θέλει να μάθει Αγγλικά είναι η ευελιξία στο ωράριο των μαθημάτων. Τα τμήματα Lower στην Ευρωδιάσταση λειτουργούν πρωί, απόγευμα και βράδυ και συμβαδίζουν. Έτσι ο σπουδαστής μπορεί να αλλάξει ωράριο οποτεδήποτε χρειαστεί, να αναπληρώνει μαθήματα που τυχόν έχασε ή να παρακολουθεί εναλλάξ πρωί-βράδυ εφόσον το επιβάλλουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του.

Τέλος, ένα ακόμα ελκυστικό χαρακτηριστικό του προγράμματος που παρέχει η Ευρωδιάσταση είναι ότι, παρά τον εντατικό χαρακτήρα του προγράμματος, η παρακολούθηση περιορίζεται σε δύο φορές την εβδομάδα (για παράδειγμα, Δευτέρα και Τετάρτη ή Τρίτη και Πέμπτη), γεγονός που (σε συνδυασμό με τη δυνατότητα εναλλάξ παρακολούθησης των τμημάτων) επιτρέπει ακόμα και σε σπουδαστές με φορτωμένο πρόγραμμα να παρακολουθήσουν χωρίς ουσιώδεις απώλειες μαθημάτων.

Πέρα από τα χαμηλά δίδακτρα του προγράμματος των Αγγλικών, η Ευρωδιάσταση προσφέρει σε ΟΛΟΥΣ τους σπουδαστές που θα το παρακολουθήσουν τη δυνατότητα να μάθουν και μία δεύτερη ξένη γλώσσα ουσιαστικά ΔΩΡΕΑΝ (πληρώνοντας μόνο εγγραφή). Τη δεύτερη αυτή γλώσσα δεν είναι υποχρεωμένοι να την παρακολουθήσουν παράλληλα με τα Αγγλικά, καθώς το δικαίωμα στη δεύτερη γλώσσα που κατοχυρώνουν με την εγγραφή τους στα Αγγλικά ισχύει για 10 χρόνια. Να τονιστεί ότι το bonus της δωρεάν δεύτερης γλώσσας αφορά ολοκληρωμένα προγράμματα (μέχρι και επίπεδο Β2, δηλαδή αντίστοιχο του Lower στα Γαλλικά, Ισπανικά ή Ιταλικά και μέχρι επίπεδο B1 στα Γερμανικά).

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.eurodiastasi.gr 

Μπορείτε επίσης να καλέσετε στα τηλέφωνα 210-330.111.0, 210-38.44.888, 210-33.01.300, 210-6000.170, 210-65.10.100, 210-59.01.888 για μία άμεση και αναλυτική ενημέρωση ή να επισκεφθείτε τα γραφεία των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση (Χαλκοκονδύλη 5 και Χαλκοκονδύλη 9 στην Αθήνα, Μεσογείων 427 στην Αγία Παρασκευή, Σαρανταπόρου 14 στο Χολαργό, Ιερά Οδός 197 στο Αιγάλεω), χωρίς καμία υποχρέωση εγγραφής και χωρίς να χρειάζεται να κλείσετε ραντεβού.

Η πρόσβαση στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση είναι εύκολη από τις περισσότερες περιοχές της Αττικής, είτε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς είτε με ιδιωτικά μεταφορικά μέσα, επομένως, σε οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας και αν μένετε, μπορείτε να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα που συνδυάζει η Ευρωδιάσταση (υψηλή ποιότητα σπουδών, ταχύρυθμα προγράμματα, εξειδίκευση στους ενήλικες και χαμηλά δίδακτρα).

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *