Νοέμβριος 22, 2018

Select your Top Menu from wp menus

Δολοφόνησε 22χρονη και την έτρωγε σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Ο 34χρονος Matthew Williams από την δυτική Ουαλία είχε αποφυλακιστεί πριν λίγες ημέρες και διέμενε προσωρινά σε ξενοδοχείο, στην περιοχή Blackwood, που διαθέτει η τοπική
κοινότητα στους πρόσφατα αποφυλακισθέντες. Ο άντρας γνώρισε 22χρονη γυναίκα την οποία κάλεσε για ένα ποτό στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του.

Το προσωπικό του ξενοδοχείου αντιλήφθηκε ότι κάτι παράξενο συμβαίνει όταν ο  «Hannibal Lecter» αρνιόταν επίμονα να τους επιτρέψει την είσοδο στο δωμάτιο του και κάλεσαν την ασφάλεια του ξενοδοχείου. Όταν οι άντρες ασφαλείας του καταλύματος μπήκαν μέσα στο δωμάτιο αντίκρισαν ένα αποκρουστικό και τραγικό θέαμα. Ο 34χρονος, που είχε αρχικά δολοφονήσει την νεαρή γυναίκα, έτρωγε τον βολβό του ματιού της και το μισό της πρόσωπο…

Στο ξενοδοχείο κατέφθασαν αστυνομικοί, οι οποίοι αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν taser (όπλο ηλεκτρικής εκκένωσης), για να αντιμετωπίσουν τον σύγχρονο κανίβαλο. Ο άντρας συνελήφθη, αλλά λίγο αργότερα πέθανε, παρά τις προσπάθειες του προσωπικού ασθενοφόρου, που είχε κληθεί στο σημείο, για να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.

Για την χρήση του taser η Ανεξάρτητη Αρχή Παραπόνων της αστυνομίας (IPCC), διεξάγει έρευνα.

Μια γυναίκα που κατοικεί δίπλα στο ξενοδοχείο όπου έγινε το περιστατικό δήλωσε στον Τύπο: «Ο άντρας αφαίρεσε τον βολβό από το μάτι της κοπέλας και τον έτρωγε, ενώ είχε φάει και το μισό της πρόσωπο. Είχε μόλις αποφυλακιστεί και έκανε χρήση ναρκωτικών».

Loading...

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading...