Απίστευτο: 23χρονος σκηνοθέτησε το θάνατό του για να γλιτώσει το γάμο!

Ένα απίστευτο… σενάριο σκαρφίστηκε ένας 23χρονος νεαρός από τις ΗΠΑ προκειμένου να γλιτώσει το «στεφάνι», την «κουλούρα» και γενικά το γάμο με συνομήλικη του από τη Βρετανία!


Η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι άνδρες δυσκολεύονται να χωνέψουν τις έννοιες: «γάμος-παιδιά-υποχρεώσεις» και σκέφτονται τις πλέον απίθανες δικαιολογίες για να χωρίσουν, όταν τα περιθώρια στενέψουν.

Εν προκειμένω, ο Tucker Blandford από το Stafford του Κονέκτικατ, μάλλον το παράκανε. Συγκεκριμένα, όπως γράφει η Daily Mail, ο νεαρός άνδρας σκηνοθέτησε το θάνατό του προκειμένου να πείσει την επίσης 23χρονη Alex Lanchester, από το Sutton Coldfield του West Midlands της Βρετανίας, να τον αφήσει.

Τι έκανε; Πήρε τηλέφωνο την κοπέλα υποδυόμενος τον πατέρα του(!) για να της πει τα κακά μαντάτα πως το αγόρι της σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα. Ωστόσο, ο Tucker σε καμία περίπτωση δεν παίρνει άριστα στη σκηνοθεσία αφού δεν είχε ενημερώσει τους γονείς του για την ενέργειά του.

Έτσι, όταν η Alex πήρε τηλέφωνο στο σπίτι του αγοριού της για να εκφράσει τα συλλυπητήρια της, οι γονείς του δεν γνώριζαν τίποτα και έβαλαν τα γέλια.

Κάπως έτσι, η «απάτη» του νεαρού αποκαλύφθηκε. Σημειώνεται πως οι δύο νεαροί γνωρίστηκαν το 2012 ενώ σπούδαζαν στις ΗΠΑ.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *