Πέθανε η 23χρονη από τη Νέα Μάκρη που ξυλοκόπησε ο χρυσαυγίτης φίλος της

Πέθανε, 24 ημέρες μετά το άγριο ξυλοδαρμό της από τον χρυσαυγίτη φίλο της, η 23χρονη από τη Νέα Μάκρη η οποία νοσηλευόταν στον Ερυθρό Σταυρό. Η κοπέλα
κακοποιήθηκε από τον φίλο της μετά από καβγά για ασήμαντη αφορμή.

Όμως, όπως γράφει σήμερα η Εφημερίδα των Συντακτών, ο δράστης είχε δώσει δείγματα βαρβαρότητας και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, όταν με ένα πιτ μπουλ και δύο-τρεις φίλους του πρωταγωνίστησαν σε αιματηρό επεισόδιο στην πλατεία της Αγ. Παρασκευής. Τότε η ομάδα των νεαρών, αφού πρώτα πέρασε από το περίπτερο του ΠΑΣΟΚ φωνάζοντας «θα δείτε ποιος είναι ο Ηλίας», στη συνέχεια πήγε στο περίπτερο του ΚΚΕ όπου χτύπησε με σιδηρογροθιά στέλεχος του κόμματος. Οι δράστες ταυτοποίησαν τους δράστες και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία..

Ορίστηκε δικάσιμος και αφέθηκαν ελεύθεροι. Αυτό, κατά την Εφημερίδα των Συντακτών,-το ότι αφέθηκε ελεύθερος δηλαδή μετά την επίθεση- τον έκανε να αισθάνεται παντοδύναμος και να εκφοβίζει τους πάντες. Με την 23χρονη είχε δεσμό 3-4 μήνες και καβγάδισε μαζί του για ασήμαντη αφορμή. Η κοπέλα βγήκε από το αυτοκίνητο και ο δράστης την ακολούθησε και άρχισε να την ξυλοκοπεί. Με ένα δυνατό χτύπημα την τίναξε στον αέρα και εκείνη πέφτοντας στο έδαφος χτύπησε το κεφάλι της στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου και έμεινε αναίσθητη. Τη μετέφερε ο ίδιος στον Ερυθρό και όταν οι γιατροί ζήτησαν συγγενή της εκείνος ειδοποίησε την αδελφή της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η αδελφή της ενώ γνώριζε τι είχε συμβεί, δεν αποκάλυψε ποιος τη χτύπησε και μαζί με τον πατέρα της πήγαν στο Α.Τ. όπου ανέφεραν ότι τους ειδοποίησαν από το νοσοκομείο αλλά δεν γνώριζαν το δράστη. Το τι είχε συμβεί αποκαλύφθηκε από την έρευνα και σε βάρος του 25χρονου σχηματίστηκε δικογραφία σε βαθμό κακουργήματος για βαριές σκοπούμενες σωματικές βλάβες. Ακολούθησε η έκδοση εντάλματος σύλληψης., στις 8 Απριλίου. Ο 25χρονος, μέχρι χθες πάντως διέφευγε της σύλληψης.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *