Για άλλο ένα 24ωρο η Μαγνησία στο έλεος της εγκληματικότητας

Πλούσιο το αστυνομικό Δελτίο, με κλοπές όλων των ειδών

Με τους αστυνομικούς υπαλλήλους της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας να τρέχουν και να μην φτάνουν…

αφότου μπήκαν λουκέτα σε αρκετά αστυνομικά τμήματα, το αστυνομικό δελτίο της Μαγνησίας για ακόμα ένα 24ωρο καταγράφηκε πλούσιο, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι ο Νομός βρίσκεται κυριολεκτικά στο έλεος της εγκληματικότητας.

Ενδεικτικό μάλιστα είναι το γεγονός ότι το αστυνομικό Δελτίο τα έχει όλα:

Κλοπή σε οικία

Πιο συγκεκριμάνα, το μεσημέρι της Παρασκευής, στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν από οικία 74χρονου ημεδαπού ένα κυνηγετικό όπλο κι ένα πορτοφόλι που περιείχε μικρό χρηματικό ποσό και μία κάρτα ανάληψης χρημάτων.

Κλοπή σε κατάστημα

Το πρωινό της Παρασκευής συνελήφθη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, ένας 39χρονος ημεδαπός, ο οποίος το προηγούμενο βράδυ εισήλθε από ανασφάλιστο παράθυρο σε κατάστημα πώλησης επαγγελματικού εξοπλισμού, ιδιοκτησίας 52χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (800) ευρώ.

Ο δράστης αντιλαμβανόμενος την προσέγγιση των αστυνομικών για επικείμενο έλεγχο πέταξε στο έδαφος το χρηματικό ποσό των (600) ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε κι αποδόθηκε στον 52χρονο.

Εξιχνίαση κλοπής μοτοσικλέτας

Εξιχνιάσθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας η κλοπή μοτοσικλέτας 32χρονου ημεδαπού και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 41χρονου ημεδαπού, ο οποίος την 26-05-2013 αφαίρεσε τη μοτοσικλέτα από δημοτικό αφύλακτο χώρο στάθμευσης στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *