Ο Περέιρα τον έφερνε με 2,5, ο Σίλβα τον φέρνει με 7!

Μπορεί ο Μάρκο Σίλβα και ο Βίτορ Περέιρα να ήταν όλο αγκαλιές και φιλιά στο φιλικό προετοιμασίας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φενέρμπαχτσέ (φωτογραφία), όπου η τουρκική ομάδα κέρδισε με 3-2, ωστόσο οι δύο συμπατριώτες “σφάζονται” στο παρασκήνιο, εδώ και μερικές μέρες, για χάρη ενός πολλά υποσχόμενου ποδοσφαιριστή.

Όπως γράφτηκε πρόσφατα, ο πρώην προπονητής των Ερυθρολεύκων έχει βάλει στο μάτι τον Ερνάνι, τον διακαή πόθο του νυν τεχνικού των πρωταθλητών, με στόχο να τον “κλέψει” μέσα από τα χέρια της ελληνικής ομάδας και να τον φέρει στη Φενέρμπατχσέ.

Ωστόσο, η μεγάλη είδηση που κρύβετε πίσω από αυτή την ιστορία είναι άλλη και το παρασκήνιο μεγάλο. Όπως αποκάλυψε η στήλη “SportDog Penalty” στο Twitter, το ενδιαφέρον του Περέιρα για τον άσο της Πόρτο χρονολογείται από τον περασμένο Ιανουάριο, όταν, δηλαδή, ανέλαβε τον Ολυμπιακό!

Ο 47χρονος τεχνικός είχε εισηγηθεί στην “ερυθρόλευκη” διοίκηση την απόκτηση του 23χρονου επιθετικού, λέγοντας ότι πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση παίκτη που έχει τα προσόντα να κάνει μεγάλη καριέρα. Τότε, μάλιστα, ο παίκτης αγωνιζόταν ακόμα στην Γκιμαράες και η Πόρτο δεν είχε κινηθεί επίσημα για την αγορά του.

Οι Πειραιώτες άκουσαν την εισήγηση του Περέιρα και χτύπησαν την πόρτα της Γκιμαράες για τον Ερνάνι, ωστόσο όταν άκουσαν ότι παραχωρείται με 2,5 εκατομμύρια έκαναν πίσω και η υπόθεση ναυάγησε. Τελικά, ο παίκτης πήρε μεταγραφή λίγο αργότερα στους Δράκους με 2,9 εκατομμύρια ευρώ, ενώ έκανε καλές εμφανίσεις στο δεύτερο μισό της σεζόν (8 συμμετοχές, 2 γκολ).

Όπως γίνεται, επομένως, αντιληπτό, ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία να αποκτήσει τον Ερνάνι απευθείας με κανονική μεταγραφή πριν από λίγους μήνες και με ένα σχετικά μικρό ποσό, ενώ τώρα διαπραγματεύεται επί μέρες με την Πόρτο για να τον πάρει ως δανεικό(!) και με οψιόν αγοράς, όπως έγραψαν στην Πορτογαλία, 7 εκατομμυρίων ευρώ!

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, δεν αποκλείεται τελικά ο Ολυμπιακός να χάσει οριστικά τον παίκτη, αν και φέρεται να βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του Μάρκο Σίλβα, καθώς οι Ερυθρόλευκοι κρίνουν υπέρογκο το ποσό της ρήτρας και δεν είναι διατεθειμένοι να το καλύψουν (το συζητάνε για 5 μύρια). Και η “ήττα” για τους Πειραιώτες θα είναι, φυσικά, μεγαλύτερη, αν ο παίκτης καταλήξει στη Φενέρ του Περέιρα…

Πηγη sportdog

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *