Θρήνος για τον 25χρονο αθλητή που σκοτώθηκε από μπαλωθιές

Η αναστάσιμη χαρά μετετράπη σε ανείπωτο θρήνο στα Μυριοκέφαλα του Ρεθύμνου, όταν ένα γλέντι βάφτηκε στο αίμα από τις μπαλωθιές…

Ο απολογισμός τραγικός. Ένας νέος άνθρωπος μόλις 25 χρονών νεκρός, ένας 23χρονος τραυματίας και ένας 41χρονος στα κρατητήρια.

 Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν στην διάρκεια πασχαλιάτικου γλεντιού με συγγενείς και φίλους, ο 41χρονος έβγαλε πιστόλι και άρχισε να ρίχνει μπαλωθιές.

 Κάποια στιγμή το όπλο έπαθε εμπλοκή και στην προσπάθεια επιδιόρθωσης, εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να χτυπηθεί θανάσιμα ο 25χρονος Γιώργος Γυπαράκης, ενώ ένας ακόμη 23χρονος τραυματίστηκε στο πρόσωπο .

 Τα γέλια και η χαρά έσβησαν και οι δύο νεαροί μεταφέρθηκαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο μέχρι τη διασταύρωση της Επισκοπής και από εκεί παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

 Όμως για τον 25χρονο ήταν ήδη αργά, ενώ ο 23χρονος αν και τραυματίστηκε σοβαρά, δεν κινδυνεύει.

 Λίγες ώρες μετά συνελήφθη ο 41χρονος που έριχνε τις μπαλωθιές και θα οδηγηθεί στην Δικαιοσύνη.

 Όμως τα Μυριοκέφαλα βυθίστηκαν στο πένθος, ενώ πενθεί και η Ασή Γωνιά,αλλά και το Κρητικό ποδόσφαιρο, καθώς ο Γιώργος Γυπαράκης, ήταν ποδοσφαιριστής της τοπικής ομάδας και αγαπημένος όλων.

 flashnews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *