26 ενεργειακά σημεία τα οποία θα σας ελευθερώσουν από τον πόνο μια για πάντα! (Μέρος Δεύτερο)

3Η θέση των σημείων:

Ε 1- Στη μέση της εσωτερικής άρθρωσης του γόνατος. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό σημείο, δεδομένου ότι σας δίνει τη δύναμη να ξεπεράσετε τα όρια, να χαλαρώσετε και να αισθάνεστε ελεύθεροι. Υπάρχει ένα υψηλότερο σημείο Ε 1 το οποίο είναι πέντε εκατοστά πάνω από το προηγούμενο E1.

Ε2 -Η κορυφή των γοφών. Σας παρέχει τη δύναμη, τη σοφία και διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού και βοηθά κατά τη διάρκεια της γρίπης.
Ε3- μεταξύ της κορυφής της ωμοπλάτης και του τρίτου νωτιαίου σπονδύλου. (Αν δεν γνωρίζετε τη θέση, ρωτήστε το γιατρό σας ή οποιονδήποτε φοιτητή της ιατρικής). Είναι ένα πολύ χρήσιμο σημείο στην περίπτωση του φόβου και των κρυολογημάτων.
Ε4 Το μέρος του λαιμού κάτω από το κρανίο (βάση του κρανίου). Πατώντας αυτό το σημείο απελευθερώνεστε από πονοκεφάλους και κόπωση.
E5- Κάτω από το εσωτερικό μέρος του αστραγάλου. Είναι χρήσιμο για τα νεφρά και τα οστά.
Ε7 Κάτω από τον αντίχειρα των ποδιών σας. Αυτό ενεργοποιεί τις ορμόνες, βελτιώνει την αναπνοή σας και σας βοηθά με το άσθμα.
E8- γύρω από την κορυφή της περόνης. Επηρεάζει θετικά την απέκκριση, βοηθά με την αϋπνία και τις ανησυχίες. Πέντε εκατοστά κάτω από αυτό, βρίσκεται το κάτω Ε8 σημείο, το οποίο θα πρέπει να πατήσετε αν αντιμετωπίζετε έναν πονόδοντο.
Ε9-Αυτό το σημείο βρίσκεται μεταξύ της ωμοπλάτης και του όγδοου σπονδύλου. Επηρεάζει θετικά το ήπαρ, τη χολή, τους πνεύμονες και τη μύτη.
E10- μεταξύ των ώμων και του πέμπτου νωτιαίου σπονδύλου. Επηρεάζει θετικά την καρδιά, τους πνεύμονες, την αρτηριακή πίεση, και αποτρέπει την απόφραξη των αρτηριών.
E11- Γύρω από το πρώτο σπόνδυλο. Βοηθά με τα προβλήματα της μύτης, τον πόνο στον αυχένα, τα προβλήματα στα νεφρά και την ισχιαλγία.
E12- μέση του λαιμού. Ανακουφίζει από την ένταση.
E13-  Τέσσερα εκατοστά από το στέρνο, πάνω από τη θηλή του μαστού.Αυτό είναι ένα σημείο το οποίο βοηθά με τους βρόγχους.
E14- Βάση του πλευρικού τόξου, τρία εκατοστά προς τα μέσα. Επηρεάζει θετικά την πέψη και αξιοποιεί τις βιταμίνες.
E15- Η αρχή των μηρών. Βάλτε τα δάκτυλα το ένα δίπλα στο άλλο. Αυτό είναι χρήσιμο για την καρδιά και τις φλέβες, την εμμηνόρροια, και φέρνει συνολικά χαρά.
E17- καρπό, στο τμήμα πριν από το μικρό δάχτυλο. Πατώντας αυτό το σημείο θα μαλακώσετε όλες τους πόνους και θα απαλλαγείτε από την ένταση.
E18- καρπό, από το εσωτερικό μέρος δίπλα στη ρίζα του αντίχειρα. Σας βοηθά να κοιμηθείτε εύκολα καθώς και να αναπνέετε και μειώνει τον πόνο στην πλάτη.
E19- Η μετάβαση από το εσωτερικό και το εξωτερικό μέρος του αγκώνα. Επηρεάζει τα νεφρά, βοηθά με τις αλλεργίες, και σας παρέχει καλύτερη πέψη των τροφίμων.
E20-πάνω από τα φρύδια. Μειώνει την ψυχική ένταση, τον πόνο στο μπροστινό μέρος της κεφαλής και βελτιώνει τη μνήμη του.
E21- το κατώτερο τμήμα του ζυγωματικού. Ανακουφίζει από την κούραση, ηρεμεί τα νεύρα και βοηθά με την κατάθλιψη.
E22- περιοχή κάτω από το οστό του τραχήλου. Βοηθά κατά τη διάρκεια ενός εγκεφαλικού επεισοδίου, της οστεοπόρωσης και της εμμηνόπαυσης. Επίσης, βοηθά με τη μελέτη.
E23- η χαμηλότερη πλευρά. Επηρεάζει θετικά τις λοιμώξεις, την κυκλοφορία και την αναιμία.
Ε 24- Πατούσα-  εξωτερική επιφάνεια. Έχει μια ηρεμιστική επίδραση- φέρνει την ενότητα και την ειρήνη. Οδηγεί προς την ανθεκτικότητα.
E25- το σημείο των οστών της πυέλου βοηθά με την κούραση, αφορά τους μυς, τους συνδετικούς ιστούς και τη χοληδόχο κύστη.
Ε 26- Κάτω από τον ώμο, την μασχάλη. Βοηθά με την αδυναμία κίνησης των άκρων και των αρθρώσεων, και τα προβλήματα με την ωμοπλάτη. Επίσης, βελτιώνει την ζωτικότητα.

Όλα αυτά τα παραπάνω στοιχεία είναι μόνο τα βασικά. Στην πραγματικότητα, αυτά τα σημεία μπορεί να έχουν απεριόριστη επίδραση στην υγεία του σώματός σας. Έτσι, δοκιμάστε και ανακαλύψτε ποια σημεία σας βοηθούν με κάτι. Όταν έχετε το χρόνο, αρχίστε να πιέζετε αυτά τα σημεία και θα βελτιώσετε την ψυχική και σωματική υγεία σας και μπορείτε να το κάνετε αυτό οπουδήποτε, ενώ παρακολουθείτε τηλεόραση, ενώ οδηγείτε, κ.λπ.

ΠΗΓΗ 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *