Αγωγή Δούρου στον Ντινόπουλο. Ζητά 260.000€

Οργή Δούρου για Ντινόπουλο. Καταθέτει αγωγή και ζητά αποζημίωση. Διαβάστε γιατί. Τι απαντά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας….

Αγωγή για προσβολή της προσωπικότητάς της από τις ψευδείς και συκοφαντικές δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Αργύρη Ντινόπουλου, κατέθεσε η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

Υπενθυμίζεται ότι σε πρόσφατη εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό Star, ο Αργ. Ντινόπουλος εμφάνισε την κ. Δούρου ως σύμβουλο του πρώην υπουργού, Άκη Τσοχατζόπουλου, την περίοδο μάλιστα των εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Με την αγωγή της η κ. Δούρου ζητά αποζημίωση 260.000 ευρώ για ηθική βλάβη από την προσβολή της προσωπικότητάς της.

Το ποσό αυτό, όπως είπε η ίδια, θα διατεθεί στις δομές αλληλεγγύης της Περιφέρειας.

Ντινόπουλος: “Εκπρόσωπος της Αριστεράς του χαβιαριού, η Δούρου”

Σε δήλωση, στην οποία κάνει λόγο για «αριστερή κουτοπονηριά», προέβη ο Αργύρης Ντινόπουλος μετά την αγωγή που κατέθεσε σε βάρος του η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

Στη δήλωσή του ο κ. Ντινόπουλος σημειώνει:

“Αντιλαμβάνομαι την αγωνία της Ρένας Δούρου να βρίσκεται στην επικαιρότητα. Μετά τα τηλεοπτικά μεσημεριανάδικα και τις life style εκπομπές κατέφυγε τώρα και στα… δικαστήρια! Αλλά ποιον κοροϊδεύει άραγε;

Γνωρίζει καλά ότι όταν εκδικαστεί η αγωγή της θα έχει παρέλθει ο χρόνος των αυτοδιοικητικών εκλογών οπότε, με την γνωστή αριστερή κουτοπονηριά της, πιστεύει ότι τα στοιχεία, που θα προσκομισθούν, δεν θα της στερήσουν ψήφους.

Γιατί θα είναι ήδη, ως γνήσια εκπρόσωπος της απεχθούς σε όλη την Ευρώπη, “Αριστεράς του Χαβιαριού”, μια αποτυχούσα υποψήφια για την Περιφέρεια Αττικής. Ας απαντήσει όμως τώρα! Πόσο ακριβώς χρόνο υπηρέτησε στο περίφημο Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων, ποια χρονική περίοδο και με ποια προσόντα, αφού το πτυχίο της δασκάλας δεν ταιριάζει και πολύ με τις αρμοδιότητες της Άμυνας.

Και –κυρίως!- να μας πει, τι ακριβώς υπηρεσίες προσέφερε. Στις Κοινοβουλευτικές Δημοκρατίες αυτό κάνουν τα πολιτικά πρόσωπα, που διαθέτουν στοιχειώδη ευθιξία”.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *