Η Δημοτική Αρχή Χαρδαλιά «έφαγε» του Κιμούλη 26.537, 00 ευρώ!

Ανάμεσα στο πλήθος των θυμάτων της δημοτικής αρχής Βύρωνα, η οποία όπως είναι γνωστό στηρίζεται από τη Ν.Δ και τελεί υπό την ηγεσία του Δημάρχου κ. Ν. Χαρδαλιά, περιλαμβάνεται τώρα. πια και…

ο καταξιωμένος ηθοποιός και σκηνοθέτη Γ. Κιμούλης! 


Ο κ. Κιμούλης δεν είναι το πρώτο θύμα του «δημοτικού πολιτισμού»….. Στο μακρύ μαύρο κατάλογο των θυμάτων της δακτυλοδεικτούμενης δημοτικής αρχής Βύρωνα, περιλαμβάνονται άλλωστε και πολλοί άλλοι άνθρωποι της τέχνης και της άθλησης όπως μουσικοί, ηθοποιοί, σκηνοθέτες, γυμναστές και πλήθος άλλων εργαζομένων, οι οποίοι κλήθηκαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, κυρίως κατά τις περιόδους των πολυτελών και πανάκριβων προεκλογικών εκστρατειών του Δημάρχου και της παράταξης της Ν.Δ, δια μέσου του πολιτισμού και των αθλητικών δραστηριοτήτων, αλλά τελικά πολλοί από αυτούς έγιναν αντικείμενα ταπεινωτικής μεταχείρισης και εξαπάτησης καθώς ο Δήμος ούτε τους πλήρωνε, ούτε τους ασφάλιζε!…… 
Κατά τα άλλα ο υπουργός κ. Βρούτσης δήλωσε προσφάτως και δημοσίως ότι «η εισφοροδιαφυγή αποτελεί έγκλημα» και πρέπει να τιμωρείται, αλλά προφανώς από την τιμωρία εξαιρούνται «οι δικοί μας», τα μέλη και οι προστατευόμενοι της Ν.Δ, όπως λ.χ ο Δήμαρχος Βύρωνα και οι ομοϊδεάτες του στην Διοίκηση του ΟΠΑΔΒ!…

Σχετικά με την περίπτωση Κιμούλη και με όσα έγιναν γνωστά, το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Πολιτισμού και άθλησης του Δήμου Βύρωνα, πρόεδρος του οποίου είναι ο ίδιος ο Δήμαρχος Χαρδαλιάς, διέγραψε, προφανώς χωρίς να τον ειδοποιήσει, την 1/1/11 οφειλή ύψους περίπου 26.537,00 ευρώ, ποσό το οποίο έπρεπε να καταβάλλει στον Κιμούλη για θεατρικές παραστάσεις στο από το 2006!….

Η αλήθεια είναι ότι παρά το γεγονός ότι η δημοτική αρχή «έφαγε» τα λεφτά που χρωστούσε στην εταιρία του Κιμούλη, ο ίδιος ο καλλιτέχνης δεν διατύπωσε καμιά δημόσια κριτική ή διαμαρτυρία και η στάση αυτή ίσως να είναι εκείνη που του έδωσε το εισιτήριο να επανεμφανιστεί εκ νέου, το καλοκαίρι του 2013 στο «Βεστιβάλ των Βράχων»…….

Ο κ. Κιμούλης και μαζί μάλλον η ευπιστία του , είναι φανερό ότι έγιναν αντικείμενο αήθους εκμετάλλευσης, από την ηγεσία του ΟΠΑΔΒ και του Δημάρχου, η οποία, όπως βλέπουμε, άφησε να περάσει η 5ετία, όπου σύμφωνα με τον νόμο οι οικονομικές απαιτήσεις τυπικά μπορούν να παραγραφούν, και μόλις βρήκε την ευκαιρία έσπευσε να « αποκληρώσει» τον καλλιτέχνη και να διαγράψει τις σχετικές οφειλές του Δήμου.

Μπορεί σήμερα ο Χαρδαλιάς να επικαλείται την κρίση, να χρωστάει παντού και να δικαιολογεί την χρεοκοπία τοτ Δήμου την οποία φορτώνει η κυβέρνσηή του και ο ίδιος στον ελληνικό λαό, αλλά το 2006 η διαχείριση του Δήμου και οι μεγαλοστομίες της δημοτικής απολυταρχίας ξεχείλιζαν από σπατάλη. Ο Χαρδαλιάς, και εδώ, «άδειασε» τον Γ. Κιμούλη, όπως έκανε άλλωστε και με τον άλλο γνωστό ηθοποιό κ. Ευαγγελίδη. 

Όλο αυτό το διάστημα 2006-2013 η δημοτική αρχή της Ν.Δ και του κ. Χαρδαλιά, παραμυθιάζανε προφανώς τον κ. Κιμούλη και του υπόσχονταν ότι θα τον πληρώσουνε από μήνα σε μήνα για να κερδίσουν χρόνο, μέχρι να αρπάξουν την ευκαιρία για να πετάξουν τις απαιτήσεις του καλλιτέχνη στο καλάθι των αχρήστων! Μπράβο κύριε Σαμαρά και μπράβο κ. Βενιζέλο….. Καταπληκτική αυτή η δημοτική παράταξη της Ν.Δ και με πολύ υψηλά ιδεώδη αυτός ο Δήμαρχος του Βύρωνα. Η «Σχολή του Σικάγου» και πάλι «θριάμβευσε»!….

«Επιτροπή Για την Καταγραφή της Κατάστασης στον Δήμου Βύρωνα»

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *