Θρήνος για τον 26χρονο γιο παλαίμαχου ποδοσφαιριστή

Στα «μαύρα» ντύθηκε ο Ψαθόπυργος αλλά και ολόκληρη η πατραϊκή κοινωνία για τον θάνατο του 26χρονου Ηλία Ηλιόπουλου ο οποίος τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης βρήκε τραγικό θάνατο όταν….
παρασύρθηκε από φορτηγό ιδιωτικής χρήσης στην περιοχή του Δρεπάνου ενώ ήταν πεζός.

Ο 26χρονος που ήταν γιος του γνωστού παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, του Λάκη Ηλιόπουλου, είχε τελειώσει τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων, γνώριζε τρεις ξένες γλώσσες αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε να υλοποιήσει τα όνειρά του…

Βαρύς ο πόνος και για τα αδέλφια του, τον Κωνσταντίνο Ηλιόπουλο, την Μαρία και τον Αναστάσιο Πραρά, τη γιαγιά του Ευγενία, τους θείους, τα ξαδέλφια, τους φίλους, που δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί.

Σήμερα το πρωί παίχτηκε η τελευταία πράξη του δράματος στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Ψαθοπύργου, όπου τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία.

Ο άτυχος 26χρονος έδινε γενναία μάχη επί τέσσερις ημέρες για να κρατηθεί στην ζωή αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Άφησε την τελευταία του πνοή, προχθές το βράδυ, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, όπου και νοσηλευόταν με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές και άλλες κακώσεις.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *