Προβολή ταινίας: Ο κανόνας της σιωπής, του Ρόμπερτ Ρέντφορντ (27-9-13)

Η ταινιοθήκη της Ρήξης θα προβάλει την ταινία του Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Ο κανόνας της σιωπής την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στις 20:00.

Λίγα Λόγια για την ταινία:

Ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ, πρωταγωνιστεί αλλά και σκηνοθετεί τον «Κανόνα της Σιωπής», επιστρατεύοντας στο πλευρό του, μερικούς από…

τους καλύτερους Αμερικανούς ηθοποιούς της γενιάς του, με φόντο το αντιπολεμικό κίνημα, The Weather Underground
Ο Τζιμ Γκραντ (Ρόμπερτ Ρέντφορντ) είναι ένας επιφανής δικηγόρος που αναλαμβάνει υποθέσεις προάσπισης ανθρωπίνων δικαιωμάτων και πατέρας μία κόρης, την οποία μεγαλώνει μόνος του, στα ήρεμα προάστια του Όλμπανι, στη Νέα Υόρκη.
Ο κόσμος του όμως ανατρέπεται όταν ένας φιλόδοξος νέος δημοσιογράφος, ο Μπεν Σέπαρντ (Σία Λαμπέφ), αποκαλύπτει την πραγματική του ταυτότητά, αυτή δηλαδή ενός πρώην ακτιβιστή της οργάνωσης Weather Underground, που εξαιτίας της συμμετοχής του σε μία ένοπλη ληστεία, καταζητείται για φόνο.
Έχοντας ζήσει για περισσότερα από 30 χρόνια ως δικηγόρος, ο Γκραντ πρέπει τώρα να τραπεί σε φυγή. Εξαιτίας του, το FBI εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό σε όλη τη χώρα, ενώ αυτός προσπαθεί να εντοπίσει το μοναδικό άτομο που μπορεί να «καθαρίσει» το όνομά του.
Ο Σέπαρντ, γνωρίζει τη σημασία της δημοσιογραφικής του αποκάλυψης και συνειδητοποιεί ότι αυτή είναι η ευκαιρία της καριέρας του. Είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να επωφεληθεί, ψάχνοντας βαθιά στο παρελθόν της οργάνωσης.
Παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις του αρχισυντάκτη του και τις απειλές του FBI, ο Σέπαρντ παρακολουθεί στενά κάθε βήμα του Γκραντ. Καθώς ο Γκραντ αναμοχλεύει το παρελθόν του και επανασυνδέεται με πρώην μέλη της αντιπολεμικής οργάνωσης Weather Underground στην οποία ανήκε, o Σέπαρντ συνειδητοποιεί ότι κάτι δεν ταιριάζει στην όλη ιστορία.
tvxs.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *