Πάτρα: Ιστολογικές εξετάσεις για τα αίτια θανάτου της 28χρονης αθλήτριας

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων περιμένουν στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών, προκειμένου να καταλήξουν στα αίτια που…

προκάλεσαν τον θάνατο 28χρονης αθλήτριας η οποία ανασύρθηκε νεκρή το απόγευμα της Τρίτης από την πισίνα του κολυμβητηρίου «Αντώνης Πεπανός».

Τα ευρήματα από την νεκροψία-νεκροτομή δεν μπορούν, σύμφωνα με πληροφορίες, να οδηγήσουν σε ασφαλή συμπεράσματα για τα αίτια του θανάτου της αθλήτριας και γι’ αυτό τον λόγο αναμένονται οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις.

Η 28χρονη πήγε για κολύμβηση στο «Α. Πεπανός» όπως συνήθιζε  και για αδιευκρίνιστους ακόμα λόγους πνίγηκε, με τους γιατρούς να μην καταφέρνουν παρά τις προσπάθειες να την κρατήσουν στη ζωή.

Από την πισίνα την  ανέσυραν οι παρευρισκόμενοι κολυμβητές και ο προπονητής-ναυαγοσώστης ο οποίος της προσέφερε και τις πρώτες βοήθειες.

Τελικά, η 28χρονη αθλούμενη  διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα όπου παρά τις προσπάθειες που έκαναν οι γιατροί, δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή.

tvxs.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *