ΔΗΚΚΙ – 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012

Σήμερα δύο μόλις μέρες πριν την επέτειο της Ιταλικής εισβολής και του «ΟΧΙ» με τα καινούργια «μέτρα» η συγκυβέρνηση Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ ωθεί εκβιαστικά την χώρα σε μια νέα εθνική καταστροφή.
Προβάλλεται η επιτακτική ανάγκη ενός δικού μας «ΟΧΙ» στο φασισμό που έχει επιβάλλει η Τρόικα και το Δ΄ Ράιχ της Γερμανίας σε συνεργασία με το ελληνικό πολιτικό και οικονομικό καθεστώς.
«ΟΧΙ» στα νέα μέτρα , «ΟΧΙ» στο ξεπούλημα της χώρας, «ΟΧΙ» στην πολιτική της πείνας και…
της ανεργίας, «ΟΧΙ» στην κατάργηση κάθε έννοιας κράτους , κοινωνικής προστασίας, «ΟΧΙ» στην εκχώρηση του εθνικού ορυκτού μας πλούτου και της εδαφικής μας ακεραιότητας στο Αιγαίο και στη Θράκη.
«ΝΑΙ» στην εθνική κυριαρχία που είναι προϋπόθεση για την λαϊκή κυριαρχία, «ΝΑΙ» στην υπεράσπιση του βιοτικού επιπέδου και των κατακτήσεων του λαού, «ΝΑΙ» στην Δημοκρατία.
Η Τρόικα-με προεξάρχουσα την Μέρκελ και με την αρραγή συμμετοχή της τρικομματικής κυβέρνησης – δεν μπορεί να μας επιβάλλει άλλο την απόγνωση , την μείωση του βιοτικού μας επιπέδου, τον πολιτικό εξευτελισμό.
΄Ηρθε η ώρα να ορθώσουμε πάλι το ανάστημά μας και με μια φωνή να διαλαλήσουμε σε όλο τον κόσμο «ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΞΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ», «ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ», «ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ».
Οι στιγμές είναι ιστορικές. Η πραγματική αντίσταση θα είμαστε εμείς. Η οργή του λαού ενάντια στην καταπίεση της Γερμανίας και των τραπεζοοικονομικών συστημάτων.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΡΑΝΩΘΕΙ Η ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΔΟΥΛΩΤΟΥ ΛΑΟΥ.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *