Προπαρασκευαστική Δράση που Πρέπει να Γίνει για την 28η Οκτωβρίου 2012

Είναι Συνταγματικό Δικαίωμα μας να κατεβούμε στην παρέλαση και να αποδώσουμε τιμές στους Ήρωες μας όπως θεωρούμε πρέπον.

Οι δράσεις της αστυνομίας κατʼ εντολήν της ουσιαστικά και τυπικά παράνομης κυβερνήσεως στηρίζονται στην αποφυγή ανάληψης ευθύνης για την ….
αντισυνταγματικότητα τους.

Ας τους αφαιρέσουμε την δυνατότητα να αισθάνονται ότι δεν ελέγχονται για την εγκληματική τους δράση και να φοβούνται ότι κάθε έναν που προσάγουν ή του εμποδίζουν την πρόσβαση παρανόμως, αντισυνταγματικώς και ενάντια σε κάθε Ανθρώπινο Δικαίωμα ήδη είναι σε επικοινωνία με τους ανωτέρους τους και μπορεί να μηνύσει τους πάντες στην αστυνομία για κατάχρηση εξουσίας και καταπάτηση του Συντάγματος.

Ας μην τους αφήσουμε να αισθάνονται ότι έχουν την ανοχή μας : στείλτε την παρακάτω αίτηση στην Γ.Α.Δ.Α. με e-mail ( [email protected] & [email protected] ) και απαιτήστε αριθμό πρωτοκόλλου τηλεφωνικώς ( αριθμός γραφείου γενικού διευθυντή ΓΑΔΑ : 210-6433230, ζητήστε να σας μιλήσει επώνυμα ο υπασπιστής ) και κατεπείγουσα έγγραφη απάντηση όπως κάναμε και εμείς.

Ακολουθεί η επιστολή :

ΠΡΟΣ : ΓΑΔΑ
Γραφείο Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής

ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΗ : ———————- ονοματεπώνυμο
———————– διεύθυνση

Θέμα : « ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ Αίτημα παροχής πληροφοριών σχετικά με το Συνταγματικό Δικαίωμα της Ελεύθερης πρόσβασης των Πολιτών στους χώρους εορτασμού για την 28η Οκτωβρίου»

Τυγχάνω Έλληνας/ίδα Πολίτης με πλήρη Πολιτικά Δικαιώματα και λευκό ποινικό μητρώο που ανέκαθεν έτρεφα και τρέφω δέος και σεβασμό για τους προγόνους μου, οι οποίοι πολέμησαν τόσο κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και το Έπος του 1940 όσο και παλαιότερα κατά την διάρκεια της Επαναστάσεως του 1821 και πρός τους οποίους πάντα αποδίδω τιμές παντοιοτρόπως. Ανέκαθεν μπορούσα να αποδώσω αυτές τις τιμές ελεύθερα και ανεμπόδιστα πάντα σε κάθε τόπο και χρόνο που το απαιτούσε, κυκλοφορώντας ελεύθερα στην Επικράτεια για την οποία έπεσαν ώστε να μπορώ ακριβώς να το πράττω.

Την περασμένη όμως 25η Μαρτίου αυτό μου το Δικαίωμα, το οποίο προστατεύεται από το Σύνταγμα και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, μου άρθηκε από εσάς βιαίως, μου καταπροσβάλλατε την προσωπικότητα μου, παρεμποδίζοντας με να πλησιάσω ελευθέρως στον τόπο διεξαγωγής της παρέλασης, άνευ αιτιολογήσεως έως ότου ολοκληρωθεί η παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας, περιοχή πλατείας συντάγματος.

Επειδή είναι προφανές ότι με απομακρύνατε τότε, όπως και όλους μου τους συμΠολίτες, διότι είχατε εντολή να μην επιτρέψετε στους απλούς Πολίτες, δηλαδή τον Κυρίαρχο Ελληνικό Λαό, να πλησιάσει όπως ανέκαθεν το έπραττε σε όλο το μήκος της παρέλασης, απειλώντας μας μάλιστα ακόμα και με ακροβολιστές, και γενικώς τρομοκρατώντας μας με κάθε τρόπο ωσάν να είμαστε εμείς οι εχθροί του κράτους

ΑΙΤΟΥΜΑΙ ΟΠΩΣ ΕΓΓΡΑΦΩΣ

1. μου αιτιολογήσετε με πλήρες νομικό σκεπτικό για ποιο λόγο αποκλείετε τους Έλληνες Πολίτες συλλήβδην από την παρέλαση και δεν τον αφήνετε να αποδώσει τιμές όπως επιθυμεί,
2. μου κοινοποιήσετε πλήρες νομικό σκεπτικό επί της Συνταγματικότητας των μέτρων αυτών εφʼ όσον απαγορεύεται η πρόσβαση ακόμα και σε Πολίτες με νόμιμη Ελληνική ταυτότητα και το Εθνικό Σύμβολο, την Σημαία, στα χέρια,
3. να με ενημερώσετε εάν αληθεύει η πρόθεση σας να χρησιμοποιήσετε στρατιωτική δύναμη για την προστασία των πολιτικών προσώπων που θα παρακολουθήσουν την παρέλαση και να εξασφαλίσετε την απουσία κάθε Πολίτη από γύρω τους και για ποιο λόγο,
4. να με ενημερώσετε πώς θα εξασφαλίσετε σε εμένα, που σκοπεύω φέτος την 28η Οκτωβρίου να αποδώσω τιμές στο σύνταγμα απέναντι από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, και σε κάθε άλλον συμΠολίτη μου που το επιθυμεί, ανεμπόδιστη πρόσβαση κατά την διάρκεια της παρελάσεως.

Επιφυλασσόμενος/η παντός νομίμου Δικαιώματος μου,

————————— ( ονοματεπώνυμο )
Αθήνα, 22 Οκτωβρίου 2012

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *