Σοβαρά τραυματισμένη σε τροχαίο η 28χρονη κόρη του Δημάρχου Ερέτριας – Ώρες αγωνίας για την οικογένεια του Βασίλη Βελέντζα

Ώρες αγωνίας για το Δήμαρχο Ερέτριας

Δύσκολες ώρες για το Δήμαρχο Ερέτριας Βασίλη Βελέντζα, μετά την είδηση του σοβαρού τροχαίου που είχε το απόγευμα της Τρίτης, η 28χρονη κόρη του Παναγιώτα, στην Ε.Ο. Χαλκίδας – Σχηματαρίου στο Βαθύ Αυλίδας…

Η νεαρή κοπέλα επέστρεφε από την εργασία της με προορισμό το σπίτι της στην Αμάρυνθο. Κάποια στιγμή μείωσε ταχύτητα και σταμάτησε το αυτοκίνητο της στη δεξιά λωρίδα του δρόμου.

Σε κλάσματα του δευτερολέπτου όμως μια νταλίκα – ο οδηγός της οποίας πιθανώς αφαιρέθηκε – έχασε τον έλεγχο του οχήματος και καρφώθηκε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου της κοπέλα με μεγάλη ταχύτητα.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το ΙΧ αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών και η νεαρή γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά.

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν άμεσα αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις που κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να απεγκλωβίσουν την 28χρονη.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη με τους γιατρούς όμως να φαίνονται αισιόδοξοι για την περαιτέρω εξέλιξη.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της Παναγιώτας βρίσκεται η οικογένεια τους που αγωνιά για την πορεία της υγείας της.

Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου διενεργείται από το τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *