Ηλεία: Από τη διασκέδαση στον θάνατο για 28χρονο στο Πελόπιο…

Μοιραίο ήταν το ξημέρωμα της Τετάρτης για έναν 28χρονο νέο, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα που σημειώθηκε στην Παλαιά Εθνική Οδό Πύργου – Τριπόλεως, στο ύψος της διασταύρωσης του Πουρναρίου Αρχαίας Ολυμπίας…

Λίγο πριν φτάσει στο σπίτι του στο Πελόπιο και μόλις λίγα μέτρα από τη διασταύρωση του χωριού όπου καταγόταν, ο 28χρονος Βασίλης Θανόπουλος του Κωνσταντίνου έμελλε να αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, θύμα τροχαίου δυστυχήματος.

Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι σε εκείνον και στην οικογένειά του, καθώς λίγα μόλις χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του, ο άτυχος Βασίλης Θανόπουλος έχασε τη ζωή του, αφήνοντας πίσω του τους τραγικούς γονείς και τα αδέφια του, τους φίλους και τους γνωστούς που δεν μπορούσαν να πιστέψουν τον ξαφνικό του χαμό.


Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, το ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 το πρωί, όταν ο νεαρός κινούνταν με το αυτοκίνητό του στην Παλαιά Εθνική Οδό Πύργου-Τριπόλεως, κατευθυνόμενος προς το σπίτι του στο Πελόπιο, ύστερα από διασκέδασή του σε φιλικό σπίτι στο χωριό Ηράκλεια, όπου βρισκόταν την προηγούμενη νύκτα.

Διασκέδαζε με τους φίλους του

Ο άτυχος, Βασίλης είχε επισκεφθεί το γειτονικό χωριό στην Ηράκλεια, καθώς ήταν καλεσμένος στη γιορτή που πραγματοποιούσε ανήμερα του Σωτήρος ένας πολύ καλός του φίλος που μένει στην περιοχή.

Εκεί, η βραδιά για τον Βασίλη Θανόπουλο έμελλε να είναι η τελευταία που έβλεπε τους φίλους του κι εκείνοι αυτόν. Λίγο πριν από τις έξι το πρωί της Τετάρτης έφυγε από το χωριό του φίλου του, με σκοπό να επιστρέψει στο σπίτι του στο Πελόπιο. Το μοιραίο σημείο, όμως από όπου ο Βασίλης περνούσε σχεδόν καθημερινά, ήταν εκείνο που τον οδήγησε στον θάνατο και τους αγαπημένους του ανθρώπους στη θλίψη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το όχημα του 28χρονου Βασίλη, για άγνωστη αιτία, εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε παρακείμενο χωράφι ύστερα από πρόσκρουση σε ελαιόδεντρα, τα οποία, φαίνεται να σχημάτιζαν «φυσική μάντρα» στο σημείο. Τον άτυχο νέο εντόπισαν διερχόμενοι οδηγοί γύρω στις 6:30 το πρωί και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς

Μόλις έγινε γνωστό το τραγικό συμβάν, οι δύο γονείς του νεαρού Βασίλη δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως το παιδί τους χάθηκε τόσο ξαφνικά από τη ζωή. Ο πατέρας του, Κώστας, επαγγελματίας αυτοκινητιστής στο Πελόπιο, εδώ και αρκετά χρόνια, να παλεύει για το μεροκάματο και η γυναίκα του, Παναγιώτα, ήταν οι δύο τραγικές φιγούρες έξω από τα έκτακτα περιστατικά του νοσοκομείου Πύργου, όπου είχε μεταφερθεί το άψυχο σώμα του νεαρού.

Καυτά ήταν τα δάκρυα και για τα δύο αδέλφια του άτυχου Βασίλη, τον Θανάση και την πρεσβυτέρα Χρυσούλα, που προσπαθούσαν να συνηδειτοποιήσουν όλα όσα συνέβαιναν.

Σκυθρωπά πρόσωπα στη δουλειά

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του χαμού του Βασίλη Κ. Θανόπουλου και στον χώρο της εργασίας του στον Πύργο. Ο αδικοχαμένος νέος εργαζόταν τα τέσσερα τελευταία χρόνια στη μεταφορική εταιρεία «Ηλειακή» στον Πύργο ως οδηγός.

Ήταν αρκετά αγαπητός και όπως είπαν στο patrisnews.com συνάδελφοί του, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη.

Κανείς όμως δεν γνώριζε γιατί ο 28χρονος είχε καθυστερήσει να φτάσει στη δουλειά του το πρωί της Τρίτης…

Τα συνεχή τηλεφωνήματα στο κινητό του, από το γραφείο, δεν είχαν απαντηθεί μέχρι τη στιγμή που έγινε γνωστό το τραγικό συμβάν. Εκεί, όλα σταμάτησαν…

Να σημειωθεί πως στο σημείο του ατυχήματος επιλήφθηκε το Τμήμα Τροχαίας Πύργου, το οποίο ενεργεί προανάκριση, ενώ στο συμβάν συνέδραμε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με άνδρες από το Κλιμάκιο Αρχαίας Ολυμπίας, οι οποίοι πραγματοποίησαν τον απεγκλωβισμό του άτυχου νέου.

Η κηδεία του άτυχου νέου θα γίνει στις 10 το πρωί της Πέμπτης από τον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου στο Πουρνάρι. Η εφ. «ΠΑΤΡΙΣ» και το patrisnews.com εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου 28χρονου νέου Βασίλη Κ. Θανόπουλου.

ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ

giakoumelou@gmail.com

patrisnews.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *