ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΔΑΣΚΑΛΑ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΚΑΙ ΕΝΩ Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΗΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ,ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ…

Δ ΤΑΞΗ ΤΟΥ 2ου ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΑΞΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ “ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΗ” ΛΟΓΩ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΙΚΗΣ ΒΙΑΙΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΡΟ 4ΕΤΙΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΟΝΕΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΟΤΕ …ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΠΡΟ 2ΕΤΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗ(2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ),ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΔΟΘΕΙ ΤΑΞΗ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ.
ΤΟ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΣ…ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΟΣ!!! ΟΥΤΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ….
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΘΕΣΗ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ “ΚΑΘΑΡΟΣ”…..ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ.
ΣΕ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ,ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ….
ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ,Η ΟΠΟΙΑ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΕΙ.
ΣΗΜΕΡΑ 13/9 ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΡΩΤ.ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ, ΓΟΝΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΤΟΥΣ.Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΑΜΜΕΣΑ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΑΣΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΤΟΥΣ.ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ.ΠΑΛΙ Η ΛΥΣΗ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.ΣΗΜΕΙΟΤΕΟΝ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΤΟ ΕΡΙΧΝΕ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ…..Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΔΗΛΑΔΗ….

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΑΥΤΗ Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

ΓΟΝΕΑΣ Δ ΤΑΞΗΣ 2ΟΥ ΔΗΜ.ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *