Ποιοι ζήτησαν 3 φορές στρατό για τον δρόμο! Τι επιβεβαιώνει ο ναύαρχος Χρηστίδης!

Με το πολιτικό σκηνικό βαρύ να αναμένει την πιθανή αποκάλυψη κι άλλων βίντεο από τους “οπερατέρ” της Χρυσής Αυγής που θέλουν να διαπραγματευτούν με το σύστημα που υποτίθεται ότι πολεμούν , τα όσα αποκάλυψε ο Επίτιμος Α/ΓΕΝ για τις Ένοπλες Δυνάμεις έρχονται να επιβεβαιώσουν ότι το ….
οικονομικό δεν είναι το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε. Και ίσως όπως εξελίσσονται τα πράγματα να μην είναι σύντομα και το μεγαλύτερο που θα έχουμε να λύσουμε.

Δεν ισχυριζόμαστε ότι η ποιότητα της μεταπολιτευτικής Δημοκρατίας μας ήταν αυτή που θα επιθυμούσαμε. Αλλά αυτά που συμβαίνουν τα τελευταία χρονια αρχίζουν και προκαλούν δικαιολογημένες ανησυχίες. Τις οποίες από καιρό το Onalert έχει επισημάνει . Από την παρέλαση της Θεσσαλονίκης τον Οκτώβριο του 2012, όταν γράφαμε ότι είναι απράδεκτο στρατιωτικές δυνάμεις να χρησιμοποιούνται με οποιαδήποτε δικαιλογία και τρόπο σε μέτρα ασφάλειας – τάξης υποστηρίζοντας επί της ουσίας την αστυνομία! Τώρα έρχεται ο Επίτιμος Α/ΓΕΝ Κοσμάς Χρηστίδης να επιβεβαιώσει μέχρι κεραίας όσα γράφαμε και να προσθέσει ότι υπήρξαν ακόμη δύο περιπτώσεις που ζητήθηκε διάθεση προσωπικού για ανάλογες “αποστολές”.

Τα όσα λέει ο κ. Χρηστίδης είναι αποκαλυπτικά και ανησυχητικά για την νοοτροπία που επικρατεί σε υψηλά κλιμάκια των Ενόπλων Δυνάμεων. Ο Επίτιμος Α/ΓΕΝ υπενθυμίζει ότι “ο στρατιωτικός έχει ορκιστεί υπακοή και όχι υποταγή”.

Δείτε το απόσπασμα από την συνέντευξη του Επίτιμου Α/ΓΕΝ.

http://www.onalert.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *