Γενική πρόγνωση καιρού για Τρίτη 3-2-2015

Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες στη Δυτική Ελλάδα, την Ήπειρο, τη Βόρεια Κρήτη και το Ανατολικό Αιγαίο και παροδικές…
νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές, περιμένουμε την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά κυρίως της Ηπείρου και της Δυτικής Στερεάς.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 11 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 3 έως 13 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 15 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 3 έως 13 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 9 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και κατά τόπους στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι με ενίσχυση σε ισχυρούς από αργά το βράδυ.

Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις από το απόγευμα, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

meteo.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *