3η Σεπτέμβρη

Η 3η Σεπτεμβρίου είναι μια ημερομηνία που άλλοι την δόξασαν δίνοντας το είναι τους για να σώσουν την πατρίδα και άλλοι που την εκμεταλλεύτηκαν για την δική τους ανέλιξη, εξαπατώντας για άλλη μια φορά τον εύπιστο ελληνικό λαό με….
απατηλές υποσχέσεις.

Όταν το 1840 ο Μακρυγιάννης βλέποντας πως ο βασιλιάς Όθωνας και η καμαρίλα του παλατιού, με όργανο τη βαυαρική φρουρά που είχε κουβαλήσει μαζί του από την Γερμανία καταπίεζαν στο έπακρο τον λαό, δημιούργησε μια παράνομη οργάνωση για να αντιμετωπιστεί η φοβερή κατάσταση της φτώχιας και της ανυποληψίας που είχε φέρει  στη χώρα η βαυαροκρατία.

Με τον πατριωτισμό που τον διέκρινε, κατάφερε να πάρει με το μέρος του και άλλους πολιτικούς και στρατιωτικούς και να απαιτήσουν εκβιαστικά από τον ¨Οθωνα να παραχωρήσει σύνταγμα για την Ελλάδα και τελικά να διώξουν τον Όθωνα μαζί με την καμαρίλα του.

Την 3 Σεπτεμβρίου του 1974 χρησιμοποίησε και ο Αντρέας Παπανδρέου εκμεταλλευόμενος το θυμικό του Έλληνα, για να βγάλει τη δική του διακήρυξη και την προώθηση  της δικής του καμαρίλας.

Τα αποτελέσματα της καμαρίλας του Αντρέα τα βιώνουμε μέχρι σήμερα που ο ανεπανάληπτος γιός του Γιωργάκης με την εγνωσμένη βλακεία και αμετροέπειά του, κατάφερε να ξαναφέρει τους Γερμανούς στην πατρίδας μας να συνεχίσουν το έργο που είχαν αφήσει στη μέση το 1946, να βάλει τα δάνεια της χώρας στο αγγλικό δίκαιο και έτσι να παραχωρηθεί εντελώς και παντελώς η εθνική  κυριαρχία στους ξένους.

Παρόλα τα δεινά που συσσώρευσε αυτός ο άνθρωπος στις πλάτες των Ελλήνων, το προδοτικό και συμβιβασμένο πολιτικό κατεστημένο, τον έχει ακόμα έξω να αλωνίζει τον κόσμο με έξοδα του κατακρεουργημένου Ελληνικού λαού.

Το σύνταγμα που έχουμε σήμερα είναι διάτρητο και μπάζει από παντού.

Είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των πολιτικών, με τις ασυλίες και τις παραγραφές τους.

Η ύπαρξή του Συντάγματος όπως είναι, δεν είναι προς το συμφέρον του Ελληνικού λαού και θέλει οπωσδήποτε αλλαγή εκ βάθρων.

Την επαναδιατύπωση όμως να μην την κάνουν συνταγματολόγοι τύπου Βενιζέλου και Λοβέρδου, αλλά συνταγματολόγοι με εγνωσμένο εθνικό φρόνημα και να βάλουν πάνω απ’ όλα το καλό της πατρίδας και του ταλαίπωρου λαού της και να αφαιρέσουν όλη τη σαπίλα που κατά καιρούς έχουν προσθέσει με άρθρα τους οι πολιτικοί και οι συνταγματολόγοι όπως οι προαναφερθέντες.

Ο λαός δεν έχει πλέον εμπιστοσύνη στους κατεστημένους πολιτικούς και οι δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι πληρωμένες και παραπλανητικές.

Την έλλειψη πατριωτισμού που δείχνουν οι πολικοί “σωτήρες” μας, εκμεταλλεύεται η Χ.Α. που όλο ανεβαίνει σε ποσοστά, όσα κι’ αν τις κλέβουν οι λεγόμενες δημοσκοπήσεις.

Δεν είναι δυνατόν ο λαός να δίνει ποσοστά του 29% στα δύο κόμματα μετά από τόσα παθήματα.

Τα παθήματα μαθήματα λέει μια λαϊκή παροιμία, που δεν είναι δυνατόν να μην τη γνωρίζουν οι ψηφοφόροι. Ή το στερνή μου γνώση να σ’ είχα πρώτα!

Μήπως πάθαμε, πάθαμε, πάθαμε και τίποτα δε μάθαμε;

http://tonoikaipnevmata.wordpress.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *