Νοέμβριος 26, 2018

Select your Top Menu from wp menus

ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΤΑ 3 …. 4 ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ Η ΤΕΡΑΤΟΙΚΑ…

Αύριο Τρίτη θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις της χώρας με τα κλιμάκια των ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ και ESM αναφορικά με το τρίτο πρόγραμμα που θα πρέπει να εφαρμόσει η Ελλάδα προκειμένου να λάβει…

νέες δανειακές συμβάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες τα τεχνικά κλιμάκια θα ξεκινήσουν από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο επιβεβαίωσε τα ξημερώματα του προηγούμενου Σαββάτου ότι έλαβε την επιστολή της ελληνικής κυβέρνησης με την οποία του ζητείται μια νέα δανειακή διευκόλυνση. «Θα συζητήσουμε με τις ελληνικές αρχές και με τους ευρωπαίους εταίρους μας το χρόνο και τους όρους των συνομιλιών για το θέμα αυτό» ανέφερε το ΔΝΤ σε σύντομη ανακοίνωσή του, χωρίς να επεκταθεί στα χαρακτηριστικά της νέας χρηματοδότησης.

Ο Ντέκλαν Κοστέλο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο Ράσμους Ρέφερ της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, η Ντέλια Βελκουλέσκου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και ο Νικόλα Τζαμαριόλι, υπεύθυνος του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, θα αφιχθούν λίγο αργότερα των τεχνικών κλιμακίων που ήδη έχουν ξεκινήσει να έρχονται στην Αθήνα.

Loading...

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading...