ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΑ ΕΘΝΙΚΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Η ΥΦΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ 3ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ…

Βόμβα από Reuters: 
«Το ευρώ διαλύεται τους επόμενους 12 μήνες»

ΒΙΝΤΕΟ: Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΒΟΒ CHAPMAN TO 2010

Δείκτης EBI: Διάλυση ευρωζώνης εντός 12μηνου βλέπει το 38% των επενδυτών

Σαν βόμβα έσκασε στις ευρωπαικές αγορές η είδηση του Reuters, που αφορά στην άμεση διάλυση του ευρώ.

Στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων δυο ετών βρίσκονται οι εκτιμήσεις των επενδυτών για διάλυση της ευρωζώνης, παρά την συμφωνία για παράταση του ελληνικού προγράμματος.

Σύμφωνα με το Reuters ο δείκτης προσδοκιών για διάλυση του ευρώ, ο οποίος ονομάζεται ΕΒΙ, από τις λέξεις Euro Break-up Index, εκτινάχθηκε τον Φεβρουάριο σε επίπεδα ρεκόρ 2 ετών, δηλαδή από τον Μάρτιο του 2013.

Το 38% των επενδυτών αναμένει διάλυση του ευρώ, έναντι του 24,3% τον προηγούμενο μήνα. Οι επενδυτές εκτιμούν πως, παρά την συμφωνία για ελληνική παράταση, το κοινό ευρώ θα είναι παρελθόν σε ένα χρόνο.

Επομένως η συμφωνία στο Eurogroup για 4μηνη παράταση στην Ελλάδα κάθε άλλο παρά διέλυσε τις αμφιβολίες για την τύχη του ευρώ.

Η προχθεσινή είδηση αυτή, φέρνει ξανά στην επικαιρότητα το βίντεο με τον μακαρίτη Bob Chapman που είχε πει από την πρώτη στιγμή της εισόδου μας στην Ευρωζόνη ότι θα είμαστε η πρώτη χώρα που θα την εγκαταλείψει αλλά μετά θα ακολουθήσουν και οι άλλες χώρες ώστε θα έχουμε μαζική επιστροφή στα εθνικά νομίσματα. Αυτό είναι στα σχέδια της νέας τάξης. Κατόπιν θα ακολουθήσει ισχυρότερη ύφεση και για να γίνει ανακατανομή θα προχωρήσουν σε παγκόσμιο πόλεμο. Όλα αυτά τα σχεδιάζουν για να πετύχουν εντέλει την Παγκόσμια Διακυβέρνηση!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ

Σημειώστε ότι λέει ξεκάθαρα πως η Ευρωζώνη δεν έπρεπε να δημιουργηθεί! Είναι εντυπωσιακό επίσης ότι χαρακτηρίζει την οικονομική κρίση ως εργαλείο της νέας τάξης για την απόκτηση του παγκόσμιου ελέγχου και της εξουσίας πάνω στους λαούς. Την συνδέει δε με το σχεδιασμό από μέρους τους ενός  παγκόσμιου πολέμου…

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *