ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗN ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Είμαι της γενιάς των 30αρηδων!

Του Θοδωρή Παναγιωτίδη

Είμαι της γενιάς των 30αρηδων! Αυτή που όλοι πρόδωσαν και όλοι καταδίκασαν!

Είμαι της γενιάς των 30αρηδων και των 20αρηδων, αυτών που η ελληνική κυβέρνηση πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων, τα όνειρα, τις ελπίδες, τον….
αγώνα, το αίμα και τον ιδρώτα που όλοι εμείς έχουμε χύσει αφειδώς, για ένα καλύτερο αύριο δικό μας και των ανθρώπων μας! Είμαι της γενιάς εκείνης όμως, που δεν θέλω να φύγω από τον τόπο μου!

Είμαι της γενιάς εκείνης που θέλει να αλλάξει τον τόπο μου, να του δώσει όραμα, να του δώσει ελπίδα, να του δώσει φως και πάνω από όλα κάτι που οι επί 30 χρόνια δυνάστες μας, μας στέρησαν σε όλους! ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!

Είμαι ακόμα όμως της γενιάς, που θα τρέμετε σε λίγο όλοι! Είμαι της γενιάς που θα σας ξεπληρώσει και την προδοσία στην πατρίδα και την προδοσία στους ανθρώπους της και την προδοσία στο μέλλον της! Είμαι της γενιάς που δεν θα ακούσετε ευχαριστώ και «σφάξε με Αγά μου να αγιάσω!». Είμαι της γενιάς που εξοργίσατε, συνεχίζετε να εξοργίζετε ..αλλά και της γενιάς που σύντομα θα σας το ανταποδώσει!

Σύντομα τα δικά σας όνειρα, οι δικές σας ελπίδες, και εσείς οι ίδιοι θα «μετακομίσετε» στον κάλαθο των αχρήστων.

Απλά, Έλληνες θυμηθείτε, ότι ποτέ κανείς δικτάτορας δεν άλλαξε στην σφραγίδα του κράτους την λέξη «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», ακόμα και αν ήταν οφθαλμοφανές, ότι ήταν δικτάτορας! Εάν πραγματικά θέλετε «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» Έλληνες, τότε δημιουργήστε την! Εάν πραγματικά θέλετε «ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ», δημιουργήστε την! Εάν πραγματικά θέλετε «ΠΑΤΡΙΔΑ», δημιουργήστε την και εάν θέλετε «ΕΛΠΙΔΑ», δημιουργήστε την! Το πώς, δεν θα χρειαστεί να σας το πω εγώ! Σας το λέει η ψυχή σας κάθε μέρα και νύχτα! Καλή αντάμωση Ελλάδα!

http://www.prionokordela.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *