Ομολογία του φονιά της 30χρονης: “Την κάρφωσα στην καρδιά και αφού είδα το βλέμμα της να παγώνει, τη μαχαίρωσα ξανά”

Στο φως όλη η ανατριχιαστική ομολογία του 33χρονου που δολοφόνησε με δυο μαχαιριές στην καρδιά την 30χρονη σύντροφό του σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην περιοχή και άφησε
το άψυχο σώμα της επί μήνες κάτω από στρώματα.

Στο φως όλη η ανατριχιαστική ομολογία του 33χρονου που δολοφόνησε με δυο μαχαιριές στην καρδιά την 30χρονη σύντροφό του σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην περιοχή και άφησε το άψυχο σώμα της επί μήνες κάτω από στρώματα.

Ο 33χρονος δηλώνει μετανιωμένος και υποστηρίζει ότι ήθελαν να ξεμπλέξουν από τα ναρκωτικά και να ζήσουν μαζί. Ωστόσο, η περιγραφή του εγκλήματος, σοκάρει: «Η Μαρίνα όπως ήμασταν ξαπλωμένοι έβγαλε από την τσάντα της ένα πτυσσόμενο μαχαίρι. Προσπάθησε να με μαχαιρώσει. Της πήρα το μαχαίρι από το χέρι και έπεσα με αυτό πάνω της. Κάρφωσα το μαχαίρι στο στήθος της στο σημείο όπου βρίσκεται η καρδιά. Αφού την είδα να χάνεται και το βλέμμα της να παγώνει, έβγαλα το μαχαίρι και την κάρφωσα άλλη μια φορά. Αφού είδα ότι είχε πλέον πεθάνει, την έντυσα και έφυγα αφήνοντάς την εκεί».

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, η άτυχη κοπέλα τον κατηγόρησε ότι είπε στη μητέρα της πως της είχε κλέψει χρήματα για να αγοράσει χάπια, όμως όπως είπε, εκείνος το έκανε για να την αναγκάσει να τα κόψει.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στην ΕΛ.ΑΣ. ο δράστης, αφορμή για τον διαπληκτισμό που οδήγησε στη δολοφονία ήταν μια καρτέλα με χάπια. «Πήγαμε στην εγκαταλελειμμένη μονοκατοικία, όπου συνηθίζαμε να πηγαίνουμε. Αρχικά κάναμε χρήση της ναρκωτικής ουσίας και στη συνέχεια κάναμε έρωτα. Αφού τελειώσαμε και η ώρα ήταν περίπου 21:30 τσακωθήκαμε, γιατί η Μαρίνα έβγαλε μια καρτέλα με χάπια και κατανάλωσε τέσσερα με πέντε δισκία. Εγώ ήθελα να κόψουμε τα χάπια και να είμαστε μαζί, ενώ η Μαρίνα δεν τα σταμάταγε και αυτός ήταν ο λόγος που τσακωθήκαμε. Πάνω στον τσακωμό με αποκάλεσε ρουφιάνο, γιατί πριν δυο ημέρες είχε πει στην μητέρα της ότι της είχε κλέψει χρήματα, ενώ εγώ πράγματι το είχα κάνει αυτό γιατί δεν ήθελα να έχει χρήματα και να πίνει χάπια».

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, η άτυχη κοπέλα τον κατηγόρησε ότι είπε στη μητέρα της πως της είχε κλέψει χρήματα για να αγοράσει χάπια, όμως όπως είπε, εκείνος το έκανε για να την αναγκάσει να τα κόψει.

Η μητέρα της κοπέλας, τον χαρακτηρίζει “κτήνος” και ζητά την παραδειγματική του τιμωρία.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *