Τα ζώδια της Κυριακής 30 Μαρτίου

Κριός
Δεν έχετε να φοβηθείτε κάτι, αφού γνωρίζετε τις δυνατότητες σας, τώρα μπορείτε να ξεκαθαρίσετε με το παρελθόν και να….

προχωρήσετε μπροστά. Η δημοτικότητα σας θα αρχίσει να αυξάνεται. Οι αδέσμευτοι μπορείτε να κυνηγήσετε τώρα τον έρωτα με μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας. Όσοι από εσάς έχετε σκοπό να κάνετε ένα σημαντικό επαγγελματικό ραντεβού καλό θα ήταν να το προγραμματίσετε μέσα σε αυτήν την εβδομάδα. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα δοκιμαστούν τα νεύρα σας, λόγω καταστάσεων που θα προκληθούν από τους συνεργάτες σας.

Ταύρος
Αποτέλεσμα είναι να διακατέχεστε από εκνευρισμό και άγχος. Θα κάνετε πολλές νέες γνωριμίες και επαφές με κόσμο, που θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες στο άμεσο μέλλον. Οι αδέσμευτοι αυτές τις μέρες δεν αποκλείονται οι επανασυνδέσεις αλλά και οι καινούργιες σχέσεις. Στα επαγγελματικά σας θα πρέπει να προσέξτε με προτάσεις που θα σας γίνουν για νέες συνεργασίες, εξετάζοντας αναλυτικά τους όρους για να δείτε αν τελικά σας συμφέρουν. Στη δουλειά σας, τα άστρα προβλέπουν ότι θα εργαστείτε με περισσότερο ζήλο, για να μπορέσετε να πετύχετε σύντομα τους στόχους σας και να καταξιωθείτε στο χώρο σας.

Δίδυμοι
Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να κυνηγήσετε τους στόχους σας και θα διαπιστώσετε ότι οι κόποι σας θα αποδώσουν καρπούς λίαν συντόμως. Ίσως νιώσετε ότι βρίσκετε σε αδιέξοδο καθώς κάποιες αλλαγές δείχνουν αναπόφευκτες και θα αναζητήσετε μια μεγαλύτερη εξασφάλιση, και σταθερότητα, όπου εσείς θα θέτετε τους όρους σας. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να προσέξετε γιατί δεν αποκλείονται οι εντάσεις και τα προβλήματα με τον ερωτικό σας σύντροφο. Προσέξτε όσον αφορά θέματα επενδύσεων, γιατί δεν είναι κατάλληλη περίοδος για τέτοιου είδους κινήσεις. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα και χρειάζεται να καλλιεργήσετε την υπομονή σας, γιατί τα πράγματα θα στρώσουν αργότερα.

Καρκίνος
Θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ποιες είναι οι πραγματικές σας ανάγκες και να αναζητήσετε τρόπους για να τις καλύψετε. Μπορείτε τώρα να βάλετε νέους στόχους ενώ δημιουργούνται και οι κατάλληλες συνθήκες για να προωθήσετε επαγγελματικές υποθέσεις οι οποίες είχαν καθυστερήσει. Οι εργένηδες, καινούργιοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας και την ομορφαίνουν. Προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο, ώστε να μπορείτε να συλλέξετε περισσότερες πληροφορίες και μετά να δείτε τι θα κάνετε. Στον επαγγελματικό τομέα όσοι σχεδιάζετε να έρθετε σε επαφή με σημαντικά πρόσωπα ή να υπογράψετε μια συνεργασία αυτή είναι μια καλή εβδομάδα.

Λέων
Αναζητήστε καινούργιες ιδέες, όσον αφορά τα επαγγελματικά σας, που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε μέσα στο σύνολο και να εισπράξετε τον θαυμασμό και την ανταμοιβή των ανωτέρων σας. Αυτό το διάστημα θα έχετε μια τάση απομόνωσης, εσωστρέφειας και περίεργες διαθέσεις. Είναι καλύτερα πριν αρχίσετε και ξοδεύετε να το σκεφτείτε ξανά, μια και δεν φαίνεται καμία οικονομική άνοδος αυτή την εποχή. Επεξεργαστείτε τους στόχους σας, προετοιμάστε τα σχέδιά σας για να είστε έτοιμοι να τα πραγματοποιήσετε όταν θα είναι κατάλληλες οι συνθήκες. Η καθημερινότητα και οι πρακτικές υποθέσεις σας κρατούν σε εγρήγορση σε ότι αφορά τον επαγγελματικό τομέα.

Παρθένος
Θα θελήσετε να κάνετε ριζικές αλλαγές που αφορούν την κοινωνική σας καταξίωση, αλλά θα πρέπει να κάνετε λίγο υπομονή γιατί δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να ξεκινήσετε καινούργια πράγματα. Κεραυνοβόλοι έρωτες, γάμοι αλλά και χωρισμοί δεν αποκλείονται ανάλογα την περίπτωση. Μπορείτε πλέον να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και σημαντικές αλλαγές στις όποιες συνεργασίες. Στην εργασία σας θα έχετε πολλές ευκαιρίες να επηρεάσετε τους συνεργάτες σας και να κάνετε μια σημαντική συμφωνία. Στον οικονομικό σας τομέα, προσπαθήστε να περιορίσετε στο ελάχιστο όλες τις αγορές και κρατήστε μια στάση αναμονής με τα χρήματα σας γιατί θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα και θα πιεστείτε.


Ζυγός
Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι θα σας δοθεί η ευκαιρία να πλησιάσετε περισσότερο τον σύντροφο σας και να διαλύσετε τα σύννεφα που υπήρχαν μέσα στη σχέση σας και να παραδεχτείτε τα λάθη που έχετε κάνει. Στα οικονομικά σας να είστε προσεκτικοί με τις συναλλαγές που έχετε με τρίτους, εφορία, δημόσιο γιατί θα υπάρξουν κάποια μπερδέματα. Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα παρουσιαστούν κάποιες προτάσεις τις οποίες θα τις συζητήσετε με τους συνεργάτες σας και θα αναζητήσετε καινούργιους τρόπους για να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν στη δουλειά σας. Στον ερωτικό τομέα αποφύγετε ανταγωνισμούς με το σύντροφο σας. Τα ζητήματα καριέρας απορροφούν πολύ από τον χρόνο και την ενέργειά σας με αποτέλεσμα να μην αφήνουν πολλά περιθώρια στον αισθηματικό – προσωπικό τομέα.

Σκορπιός
Η συναισθηματική σας ζωή έχει βελτιωθεί αισθητά χωρίς όμως να έχουν εκλείψει οριστικά όλες οι σκιές. Προσέξτε την φαντασία σας για να μην οδηγηθείτε σε ουτοπίες. Ο χώρος της εργασίας σας, θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας και θα προσπαθήστε να βελτιώσετε το επίπεδο επαφής με τους ανθρώπους που συνεργάζεστε. Οι επαγγελματικές σας επιδιώξεις όμως δεν κινδυνεύουν και θα μπορέσετε να κρατηθείτε σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο. Οι σχέσεις με τον ερωτικό σύντροφο και τα παιδιά προβλέπονται ευχάριστες και δημιουργικές.

Τοξότης
Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να διορθώσετε τα λάθη του παρελθόντος. Θα επανεξετάσετε τα σχέδια σας και θα τα αναπροσαρμόσετε σύμφωνα με τα καινούργια δεδομένα που υπάρχουν στη ζωή σας. Ξεκαθαρίστε με ορισμένες υποθέσεις που σας απασχολούν και διαχωρίστε ρόλους στα επαγγελματικά σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δημιουργήσετε μια σχέση που θα είναι σταθμός στη ζωή σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα κουραστείτε πολύ με τις ευθύνες που θα αναλάβετε, γι αυτό θα πρέπει να φτιάξετε ένα πρόγραμμα στη ζωή σας.

Αιγόκερως
Αν η σχέση σας δοκιμάζεται απ’ την ένταση που υπάρχει μεταξύ σας, δεν αποκλείεται να είναι η αρχή για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Αποφύγετε την υπερβολική αισιοδοξία και κινηθείτε με προσεκτικά βήματα. Διανύετε μια αρκετά πιεστική περίοδο η οποία φαίνεται ότι θα διατηρηθεί όλο το καλοκαίρι. Ένα παρασκήνιο υπάρχει σε βάρος σας γι αυτό προσέχετε το τι λέτε και σε ποιους εμπιστεύεστε τα μυστικά σας. Έχετε βάλλει υψηλούς στόχους και θα πρέπει να τους πραγματοποιήσετε έγκαιρα.

Υδροχόος
Γενικότερα θα αποφεύγετε κάθε επαφή που θεωρείτε χάσιμο χρόνου. Μη παραμελείτε τον σύντροφό σας. Οι παράνομες σχέσεις μπορεί να είναι γοητευτικές αλλά υπάρχει ο κίνδυνος το επόμενο διάστημα να το πληρώσετε ακριβά. Προσέξτε τα έξοδά σας και αποφύγετε αυτή την περίοδο να κάνετε οικονομικά ανοίγματα, γιατί θα έχετε απώλειες αντί για κέρδη. Στα προσωπικά σας όσοι έχετε μόνιμο δεσμό η ψυχολογία σας δεν θα είναι καθόλου καλή, απομονώνεστε από τον κόσμο και από το ταίρι σας για να ηρεμήσετε και να ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας τι ακριβώς θέλετε.

Ιχθείς
Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα και πάρτε τις όποιες αποφάσεις μόνοι σας χωρίς να επηρεαστείτε από κανέναν. Θα υιοθετήσετε νέους τρόπους σκέψης και θα γίνετε πιο τολμηροί στις κινήσεις σας, αλλά χρειάζεται να είσαστε προσεκτικοί στις αποφάσεις που θα πάρετε, γιατί θα έχετε καινούργιες προτάσεις για συνεργασίες που θα σας ενθουσιάσουν. Οι ανατροπές στον επαγγελματικό τομέα είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να το αναμένετε αυτήν την περίοδο. Πολλοί από εσάς μπορεί να αναλάβετε και δεσμεύσεις σε ότι αφορά την συναισθηματική σας ζωή. Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα πρέπει να προσέχετε το παρασκήνιο που υπάρχει και να μην δίνετε λαβές για αρνητικά σχόλια.

Πηγή: zodia123.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *