Έκλεψαν 33.000 ευρώ από το σπίτι ηλικιωμένης σε χωριό

Θα… μακάριζαν την «τύχη» τους οι δυο τσιγγάνοι που κατάφεραν να απασχολήσουν μια ηλικιωμένη σε χωριό της Άρτας για να τρυπώσουν στο σπίτι της και να κλέψουν ό,τι πολύτιμο είχε…

Πράγματι, άρπαξαν έναν ολόκληρο θησαυρό σε μετρητά ύψους 33.000 ευρώ, όμως ο ένας δεν πρόλαβε να τον χαρεί.

Όπως γράφεται σε δημοσίευμα οι κακοποιοί χτύπησαν την πόρτα της 78χρονης γυναίκας στην κοινότητα Άνω Καλεντίνη και ο ένας φρόντισε να την απασχολήσει δείχνοντάς της στην αυλή τα εμπορεύματα που δήθεν πωλούσε.

Την ίδια ώρα, ο συνεργός του παραβίαζε την κεντρική είσοδο και έμπαινε στο σπίτι από το οποία άρπαξε το ιδιαίτερα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Οι δράστες διέφυγαν βιαστικά με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, αφήνοντας σύξυλη τη γριούλα που δεν άργησε να διαπιστώσει ότι οι οικονομίες μιας ζωής είχαν κάνει φτερά.

Όμως, είχε συγκρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου των κλεφτών και τον έδωσε στους αστυνομικούς του τμήματος Περιφέρειας.

Λίγες ώρες αργότερα, ο ένας από τους δράστες συνελήφθη, χωρίς όμως τα κλεμμένα χρήματα.

Πρόκειται για έναν 25χρονο που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ οι έρευνες για την εξακρίβωση της ταυτότητας του συνεργού του -που έχει στην κατοχή του τα 33.000 ευρώ- βρίσκονται σε εξέλιξη.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *