ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ στον 34χρονο πυροσβέστη που “έφυγε” σε τροχαίο στο Βόλο

Υπό τον ήχο των σειρήνων της πυροσβεστικής, συγγενείς, συνάδελφοι, φίλοι και πλήθος κόσμου, συνόδευσαν τον Λάμπρο στην τελευταία του κατοικία

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης τελέστηκε το πρωί της Τετάρτης η εξόδιος ακολουθία του αδικοχαμένου 34χρονου πυροσβέστη Λάμπρου Σταμούλη, από τον Ι.Ν. Ευαγγελίστριας Άνω Γατζέας…

παρουσία συγγενών, συναδέλφων, φίλων και πλήθους κόσμου, που έσπευσε να συνοδεύσει το αξιαγάπητο παλικάρι στην τελευταία του κατοικία.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς και τα αδέλφια του, συγκλονισμένοι οι συνάδελφοι του, που δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι το γελαστό παιδί δεν θα είναι πια κοντά τους.

Κανείς δεν είχε την δύναμη να αντιληφθεί το άσχημο παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα, στον αδικοχαμένο Λάμπρο, καθώς παρότι φορούσε προστατευτικό κράνος, όπως τονίζει στην ανακοίνωσή της η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου, το χτύπημα που του προκλήθηκε στον αυχένα απεδείχθη θανάσιμο.

Το Πυροσβεστικό Σώμα εκπροσώπησε ο Διοικητής Πυροσβεστικών Ακαδημιών και πρώην Διοικητής Π.Υ. Βόλου, Υποστράτηγος Νικόλαος Λαθύρης, παρόντας ήταν ο Διοικητής Π. Δ.Π.Υ. Θεσσαλίας και πρώην Διοικητής Π.Υ. Βόλου Αρχιπύραρχος Νικόλαος Μιχαλάκης, ο Διοικητής και Υποδιοικητής της Π.Υ. Βόλου κ.κ. Χαράλμπος Πόζογλου και Άγγελος Κυρίτσης, καθώς κι ο επίτιμος Αρχηγός Π.Σ. κ. Χρήστος Σμέτης κι ο πρώην Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και πρώην Διοικητής Π.Υ. Βόλου Παναγιώτης Γάτος.

http://www.e-volos.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *