36χρονος Βολιώτης σε κωματώδη κατάσταση στο Νοσοκομείο Λάρισας από τροχαίο

Έχασε τον έλεγχο του δικύκλου του και μη φορώντας κράνος, υπέστη πολλαπλά κατάγματα στο κρανίο, το πρωί της Κυριακής…
Μεταφέρθηκε στη Λάρισα, λόγω πληρότητας στη Μ.Ε.Θ. Βόλου

Στη Μ.Ε.Θ. του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση, με πολλαπλά κατάγματα στο κρανίο, 36χρονος Βολιώτης, ο οποίος το πρωί της Κυριακής, γύρω στις 7.25 και στην προσπάθειά του να μπει στην οδό Φερών από την οδό Παγασών, μέσω της μεγάλης αριστερής στροφής που ενώνει τις δύο οδούς στη συνοικία των Παλαιών Βόλου, έχασε τον έλεγχο του δικύκλου του, το οποίο ανετράπη.

Από διερχόμενο οδηγό ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και η Τροχαία Βόλου, σημάνοντας συναγερμός στους θάλαμους επιχειρήσεων των υπηρεσιών. Ο 36χρονος διεκομίστη άμεσα στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου διαπιστώθηκε η σοβαρότητα της κατάστασής του και η αναγκαιότητα νοσηλείας του στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Δεδομένης της πληρότητας στη Μονάδα, αποφασίστηκε η άμεση μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, όπου τελικώς μεταφέρθηκε διασωληνομένος από ασθενοφόρο και νοσηλεύεται στην Μ.Ε.Θ. σε κωματώδη κατάσταση, με πολλαπλά κατάγματα στο κρανίο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 36χρονος, που οδηγούσε δίκυκλο μικρού κυβισμού, είχε καταναλώσει αλκοόλ και δεν φορούσε προστατευτικό κράνος.

Ιατρικές πηγές, από το Νοσοκομείο του Βόλου, πάντως, τόνισαν για πολλοστή φορά στο e-Volos.gr, ότι αποτελεί συχνό φαινόμενο η μεταφορά διασωληνομένων ασθενών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Διενέργεια για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.

e-volos.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *