Ισόβια στον 37χρονο που σκότωσε, τεμάχισε και έβρασε το θύμα του στην Ήπειρο

Ένα από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα που έχουν γίνει ποτέ στην Ήπειρο “αναβίωσε” την Τρίτη (04/02) στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ιωαννίνων, με τον 37χρονο, που ήταν κατηγορούμενος για…

περιύβριση νεκρού, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία, να καταδικάζεται σε ισόβια και φυλάκιση 3,5 ετών.

Για την ίδια υπόθεση, το δικαστήριο επέβαλε στην 26χρονη φίλη του κάθειρξη 15 ετών για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία και συνέργεια σε περιύβριση νεκρού.

Το ανατριχιαστικό έγκλημα είχε γίνει πριν από ένα χρόνο στους Κεραμάτες Άρτας. Ο 37χρονος και η 26χρονη, αμφότεροι χρήστες ναρκωτικών από μικρή ηλικία, είχαν διαφορές με το 48χρονο θύμα τους. Ο τελευταίος πήγε στο σπίτι του δράστη και εκεί έγινε η στυγερή δολοφονία. Αρχικά τον πυροβόλησε στο κεφάλι και στη συνέχεια, τεμάχισε το πτώμα, διαδικασία που κράτησε περίπου 12 ώρες, όπως είπε στην απολογία του, έβρασε τα μέλη του, τα έβαλε σε ένα τσουβάλι και τα πέταξε στον Άραχθο.

Το μοιραίο βράδυ, αποκάλυψε, ότι έκανε χρήση κοκαΐνης πάνω από πέντε φορές ενώ τόνισε ότι η 26χρονη ήταν στο σπίτι αλλά όχι στο ίδιο δωμάτιο όταν πυροβόλησε τον 48χρονο. Η κοπέλα υποστήριξε ότι δεν είχε καμία ανάμιξη στη δολοφονία. Μάλιστα όταν διαπίστωσε ότι το θύμα ήταν νεκρό, έφυγε από το σπίτι και περπάτησε αρκετά χιλιόμετρα ενώ ανέφερε στους γονείς της ότι είδε σκοτωμένο άνθρωπο. Αυτοί όμως δεν την πίστεψαν και η 26χρονη περίμενε να πληροφορηθεί από τα ΜΜΕ τη συνέχεια.

Το ασύλληπτης βιαιότητας έγκλημα αποκαλύφθηκε δύο εβδομάδες μετά την τέλεση του, όταν ομολόγησε ο 37χρονος τη δράση του.

Πληροφορίες από epiruspost.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *