Ηλεία: Κρούσμα ιογενούς μηνιγγίτιδας σε 39χρονο αλλοδαπό που ζει στο Ρουπάκι!

Μαρία Καραμπάτση


Με ιογενή μηνιγγίτιδα νοσηλεύεται από την Τρίτη το απόγευμα στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» Πατρών, ένας 39χρονος Ρουμάνος ο οποίος διαμένει στην περιοχή του Ρουπακίου…
Ο 39χρονος για περισσότερο από ένα 24ωρο παρουσίασε υψηλό πυρετό και αφού η κατάστασή του αντί να βελτιώνεται επιδεινωνόταν, το μεσημέρι της Τρίτης αποφάσισε να πάει στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας για περαιτέρω εξετάσεις.

Οι γιατροί που τον εξέτασαν στα εξωτερικά ιατρεία της παθολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, από την πρώτη στιγμή υποψιάστηκαν το ενδεχόμενο της μηνιγγίτιδας, αφού όλα τα συμπτώματα και η κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο 39χρονος, συνέτειναν προς αυτή την κατεύθυνση.

Αφού έγιναν οι πρώτες εξετάσεις, αποφασίστηκε η μεταφορά του σε Νοσοκομείο της Πάτρας για περαιτέρω αξιολόγηση και αντιμετώπιση του περιστατικού.

Πράγματι, ο 39χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» Πατρών και μετά τις ειδικές εξετάσεις που έκαναν εκεί οι γιατροί, αργά το βράδυ της Τρίτης όταν εκδόθηκαν τα αποτελέσματα, επιβεβαιώθηκε ότι επρόκειτο για κρούσμα ιογενούς μηνιγγίτιδας και ο ασθενής που παραμένει για νοσηλεία, αντιμετωπίζεται αναλόγως.

Ο 39χρονος αλλοδαπός που εργάζεται στην ευρύτερη περιοχή του Ρουπακίου, σύμφωνα με πληροφορίες διαμένει σε υποτυπώδεις εγκαταστάσεις που δεν πληρούν τους κανόνες υγιεινής.


(karabatsimaro@yahoo.gr)
patrisnews.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *