Τελευταία Νέα

3 τρόποι για να κάψεις γρήγορα λίπος

Ο καλύτερος τρόπος για να μεγιστοποιηθεί η προπόνηση σας , αν δεν έχετε πολύ χρόνο είναι να κάνετε μικρότερες εκρήξεις…

της μέτριας έως μετρίως έντονης άσκησης . Υπάρχουν πολύ αποτελεσματικές και σχετικά απλές ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε και θα σας βοηθήσει να κάψετε περισσότερο λίπος από ό, τι αν ήταν να κάνει μια προπόνηση πολύ περισσότερο , ας πούμε ένα 60 – λεπτά τζόγκινγκ .

Περισσότερη έρευνα επιβεβαιώνει ότι οι μικρότερες εκρήξεις της άσκησης θα σας βοηθήσουν να κάψετε περισσότερο λίπος . Μια ιαπωνική μελέτη στο περιοδικό Journal of Applied Physiology κατέληξε στο συμπέρασμα , επαναλαμβανόμενοι περιόδοι της αιτίας της άσκησης, ενισχύουν το μεταβολισμό του λίπους σε σύγκριση με μια ενιαία περίοδο της παρατεταμένης άσκησης ισοδύναμης συνολικής διάρκειας άσκηση .

Για να μεγιστοποιήσετε σύντομες προπονήσεις σας , ακολουθήστε τις παρακάτω αρχές :

Διαλέξτε κινήσεις / ασκήσεις που χρησιμοποιούν , πολλές μεγάλες μυϊκές ομάδες όσο το δυνατόν περισσότερο.

Αφήστε τον καρδιακό ρυθμό σας να ανυψωθεί σε ένα επίπεδο όπου η διατήρηση μιας συνομιλίας είναι λίγο δύσκολο ( με την εκκαθάριση του γιατρού σας και αφού έχετε δημιουργήσει αυτό το επίπεδο ).

Ο ρυθμός της καρδιάς σας ας κατέβει μέχρι να αισθανθείτε ότι έχετε αναρρώσει πλήρως.

Εκτελέστε κινήσεις που συνδυάζουν την ενίσχυση και το τέντωμα , ώστε να τονωθεί το καρδιαγγειακό σύστημα.

Το 3-5 λεπτά προθέρμανσης

Προθέρμανση με την κίνηση μεγάλων αρθρώσεων γύρω σε διαφορετικές κατευθύνσεις , όπως κύκλους ισχίου , ταλάντευση βραχίονα , το γόνατο ανελκυστήρες , μπαλέτο ταλάντευση ποδιών , περιστροφές ώμο , κλπ. Αυτές οι κινήσεις θα βοηθήσουν να λιπαίνονται οι αρθρώσεις καλύτερα από σταθερή ή στατικές διατάσεις . ( Στατικές διατάσεις δεν θα εμποδίσουν την απόδοση των μυών , σε αντίθεση με ορισμένες σύγχρονες μελέτες , αλλά μόνο αν οι εκτάσεις είναι λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα , μελέτη στο περιοδικό Medicine & Science in Sports & Άσκηση .)

Η 15 – λεπτά προπόνηση

Μετά την δυναμική σας (ζεστό –up) , ανεβείτε μια βαθιά σκάλα . Βεβαιωθείτε ότι σας πιέζει σεολόκληρο το πόδι σας και την ενεργοποίηση τους γλουτούς και τους γοφούς καθώς ωθείτε μακριά . Αν η καρδιά σας χτυπάει στο πάνω μέρος , για 30 δευτερόλεπτα έως ότου η αναπνοή σας είναι πίσω στο φυσιολογικό ή σχεδόν επανέλθει στο φυσιολογικό . μέχρι κοντά αποτυχία στην κορυφή των βαθμίδων (τροποποιημένο εάν είναι απαραίτητο , για παράδειγμα, στα γόνατα ) . Εκτελέστε ξανά κάτω από τις σκάλες .

Όταν έχετε εργαστεί σε αυτό, δοκιμάστε σπριντ μέχρι η αναπνοή σας να είναι πολύ βαριά. Σταματήστε στα μισά του δρόμου , αν βαραίνει πολύ η αναπνοή . Επαναλάβετε μέχρι να φτάσετε στην κορυφή. Επαναλάβετε pushups . Κάντε το αυτό για 15 λεπτά και θα αισθανθείτε σαν να έχετε πάει στο γυμναστήριο για μια ώρα .

Τα 30 λεπτά προπόνηση

Μπορείτε απλά να επιλέξετε να κάνετε επιπλέον κύκλους των 15 λεπτών προπόνηση? Σίγουρα θα πάρετε καλύτερη κατάσταση αφού έχετε συνηθίσει στην 15 λεπτά σύντομη προπόνηση – έκρηξη . Ή μπορείτε να εκτελέσετε τα πρώτα 15 λεπτά να κάνετε σύντομες εκρήξεις της άσκησης ενδυνάμωσης σωματικού βάρους που ακολουθείται από 15 λεπτά γιόγκα εξουσία . Για παράδειγμα , 15 λεπτά pushups , καταλήψεις και στη συνέχεια , 15 λεπτά χαιρετισμούς στον ήλιο ή εκκεντρικός ( μείωση φάση) pushups σε ένα άλμα – προς – όρθια θέση . Μετά από 25 λεπτά από αυτό , θα αισθανθείτε ότι πέρασε . Πάρτε τα τελευταία 5 λεπτά για να κάνετε στατικές διατάσεις .

Τα 45 λεπτά προπόνηση

Εάν έχετε 45 λεπτά ή περισσότερο για άσκηση , δηλαδή να πάρει το ρυθμό της καρδιάς σας , σε περίπου 160 έως 180 και πλέον παλμούς ανά λεπτό ( bpm). Στη συνέχεια αφήστε το ρυθμό της καρδιάς να μειωθεί σταδιακά , ας πούμε , 100 bpm . Το σπριντ είναι εξαιρετική για την καύση του λίπους και την αύξηση της ικανότητας των πνευμόνων σας . Αντί τζόκινγκ για 45 λεπτά – το οποίο μπορεί να φαίνεται σαν μια μεγάλη δραστηριότητα (γυμναστήριο ) αλλάξτε την ταχύτητα σας από το σπριντ σε τζόκινγκ και θα μεγιστοποιήσετε την προπόνηση σας .

boro.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *