Φρικιαστικές οι αποκαλύψεις για το θάνατο του 3χρονου αγοριού στην Κρήτη – Η αναισθησία της μη-ΤΕΡΑΣ ΣΟΚΑΡΕΙ!!!

Στο παρελθόν η 19χρονη και ο 29χρονος είχαν απασχολήσει τις αρχές, χωρίς ωστόσο τότε να προκύψει κάτι σε βάρος τους – Ούτε δάκρυ από τη “μάνα” για το αδικοχαμένο μωρό – Την ένοιαζε μόνο να βρίσκεται μαζί με το σύντροφό της…

Δεν ήταν η «ύποπτη» κινητικότητα κατά το παρελθόν, αλλά αφενός το αποτρόπαιο του εγκλήματος κι αφετέρου η απάθεια της μητέρας… Ο λόγος για την υπόθεση του θανάτου του τρίχρονου αγοριού στα Σούρβουλα μετά από βασανιστήρια που υπέστη από τη μητέρα και τον πατριό του. Η υπόθεση έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα, ενώ οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες δημιουργούν εύλογα ερωτηματικά για την ανθρώπινη υπόσταση του ζευγαριού.

Η 19χρονη Βουλγάρα φαίνεται πως δεν άφησε ούτε ένα δάκρυ για το αδικοχαμένο παιδί της, ενώ … ο καημός της ήταν να είναι μαζί με τον 29χρονο σύντροφό της. Το ίδιο κι εκείνος, έκανε και … παρατήρηση στους αστυνομικούς, επειδή… τον χώρισαν από τη 19χρονη!

Η σύμπνοια του ζευγαριού, ωστόσο, πήγε … περίπατο όταν οι αστυνομικοί άρχισαν να ρωτούν τις λεπτομέρειες της τραγωδίας. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους αποσπάσουν την αλήθεια, καθώς όταν η μητέρα θεωρώντας ότι ο σύντροφός της την «κάρφωσε», άρχισε να λέει ότι ήταν εκείνος που έριξε στο παιδί το καυτό νερό επειδή έκλαιγε, ενώ επίσης το χαστούκισε. Και παραδόξως – κατά τα λεγόμενα της γυναίκας – το παιδί, παρά τα βασανιστήρια δεν έκλαιγε!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ» για τον 29χρονο υπήρχαν εδώ και καιρό υποψίες ότι εξωθούσε την 19χρονη στην πορνεία, όμως οι υποψίες αυτές δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ παρά την έρευνα που είχε γίνει. Πριν από καιρό είχαν εντοπιστεί ο 29χρονος, η 19χρονη και δύο φίλοι του σε ένα αυτοκίνητο μαζί με τρεις ακόμη ομοεθνείς τους. Αφού τους έγινε έρευνα σωματική και στο όχημα που επέβαιναν δεν προέκυψε τίποτα σε βάρος τους, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Σε βάρος του ζευγαριού ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, σε βαθμό κακουργήματος, ενώ και οι δύο πήραν προθεσμία για να απολογηθούν σήμερα.

Με πληροφορίες από cretalive.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *