Τραγωδία με 3χρονο αγόρι στην Πάρο

Ο μικρός Μιχαλάκης, μόλις τριών χρονών, δεν είναι πλέον μαζί μας στην κοινωνία του Προδρόμου και της Πάρου, αφού στις 12 περίπου το…
μεσημέρι σήμερα και ενώ έπαιζε, καταπλακώθηκε από βαριά, σιδερένια γκαραζόπορτα.

Ο λόγος που προκάλεσε την πτώση της πόρτας δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη, αφού η αστυνομία που πραγματοποιεί επιτόπου έλεγχο, δεν έχει διακριβώσει τα αίτια του δυστυχήματος κάτι που αναμένεται τις επόμενες ώρες.

Οι συγγενείς του παιδιού μετέφεραν με απίστευτη ταχύτητα το παιδάκι στο Κέντρο Υγείας, παρά του ότι υπήρχε βάρδια στο ΕΚΑΒ Πάρου σήμερα. Στο Κέντρο Υγείας παρευρισκόταν όλο το διαθέσιμο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που θα μπορούσε να βοηθήσει το παιδάκι στην περίπτωση που θα είχε τη δυνατότητα να επιζήσει. Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, όταν έφτασε στη μονάδα το παιδάκι ήταν ήδη νεκρό.

Η περιοχή βρίσκεται σε βαθύ πένθος. Αναβλήθηκαν όλες οι εκδηλώσεις μέχρι και στην περιοχή της Μάρπησσας, όπως η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης του ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκού και του Συλλόγου Γυναικών Μάρπησσας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που δημοσιοποίησαν, τα μέλη των οποίων συμμετέχουν στο πένθος.

Καλό ταξίδι στο μικρό Μιχάλη!

http://parosnewsblog.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *