Νοέμβριος 23, 2018

Select your Top Menu from wp menus
Τελευταία Νέα

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ:Για πρώτη φορά στα 40 χρόνια λειτουργίας του, ο διοικητής αποφάσισε την περικοπή της αποζημίωσης των δεδουλευμένων των εργαζομένων!!!

Την έντονη διαμαρτυρία του εκφράζει ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Πρέβεζας, τονίζοντας ότι για πρώτη φορά στα 40 χρόνια λειτουργίας του ο διοικητής αποφάσισε την περικοπή της αποζημίωσης των δεδουλευμένων των εργαζομένων για το μήνα Απρίλιο, ενώ ανάλογη απόφαση σκοπεύει να δώσει στη δημοσιότητα και για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο. Σύμφωνα με τους εργαζόμενους οι περικοπές θα κινούνται στο 25% για το μήνα Απρίλιο και γύρω στο 10%για Μάιο και Ιούνιο ενώ τα δεδουλευμένα αυτά αφορούν εργασία των εργαζομένων του Νοσοκομείου κατά τις νύχτες αλλά και τις αργίες και Κυριακές. Η ρίζα του ζητήματος σύμφωνα πάντα με τους εργαζόμενους βρίσκεται στις μεγάλες μειώσεις των εγκεκριμένων κονδυλίων αφού για το Νοσοκομείο της Πρέβεζας λείπουν μηνιαίως 4000-5000 ευρώ για να καλυφθούν πλήρως και 
νομίμως τα δεδουλευμένα των εργαζομένων. Καταλήγοντας, χαρακτηρίζουν αυθαίρετη και παράνομη την περικοπή της αποζημίωσης των δεδουλευμένων τους προαναγγέλλοντας την απάντησή τους η οποία θα έρθει εντός των ημερών.
http://epirusgate.blogspot.gr/
Loading...

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading...