Περισσότερες από 40 συλλήψεις σε ευρεία επιχείρηση στην Πελοπόννησο

Σε 112 προσαγωγές και 42 συλλήψεις προχώρησε το Σάββατο η Αστυνομία κατά τη διάρκεια…

ευρείας επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε στους νομούς Αρκαδίας, Κορινθίας και Λακωνίας, στο πλαίσιο των προσπαθειών για την αντιμετώπιση της αυξημένης εγκληματικότητας.

Συνολικά ελέγχθηκαν 516 άτομα, μεταξύ των οποίων 128 αλλοδαποί, και 407 αυτοκίνητα.

Αναλυτικά, στην Αρκαδία συνελήφθησαν και κατηγορούνται, ένα άτομο για καταδικαστικά έγγραφα, ένα άλλο επειδή σε βάρος του εκκρεμούσαν χρέη προς το Δημόσιο, ύψους 102.516,68 ευρώ, δύο για παράβαση του νόμου περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας, τέσσερα για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού κι ένας αλλοδαπός για παράνομη διαμονή στη χώρα.

Στην Κορινθία συνελήφθησαν ένα άτομο για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού, ένα άλλο για καταδικαστικά έγγραφα, οκτώ για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας κι έξι αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Στη Λακωνία, τέλος, συνελήφθησαν και κατηγορούνται δύο για παράνομη κατοχή όπλων, ένα άτομο για ναρκωτικά, τρία για καταδικαστικά έγγραφα, ένα για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα, ένα για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού, επτά για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και δύο αλλοδαποί για παράνομη διαμονή στη χώρα.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά 193 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και 11 παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.

Παράλληλα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κυνηγετικά όπλα, μια πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος, 76 πακέτα με λαθραία τσιγάρα και μικροποσότητα χασίς.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους εισαγγελείς.

www.skai.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *