41 χρόνια δημοκρατίας καί ούτε ένα δημοψήφισμα ! ! !

Ποτέ Ιθαγένεια στους επήλυδες!… ούτε τρίτης, ούτε τέταρτης, ούτε χιλιοστής γενεάς!………..

Πόσο ξεκάθαρα πλέον φαίνεται η προδοσία σε βάρος του λαού μας!……….

Όλοι οι δημοκράτες (;;;;;;;……..) που μας διαφεντεύουν τόσα χρόνια όλο καί
κάποια παραχώρηση κάνουν στο θέμα αυτό!…. Άλλοι μιλούν για παιδιά τρίτης γενεάς, άλλοι για δεύτερης…. καί οι νέοι που μας ήρθαν εδώ καί είκοσι ημέρες, λές καί έλυσαν όλα τα άλλα, σπεύδουν να νομιμοποιήσουν όλη την αραπιά που μας πλάκωσε!…….. μάλιστα ήδη έχουν τεθεί καί συγκεκριμένες προτάσεις για εισαγωγή τους σε στρατιωτικές σχολές, ακόμα καί στην Αστυνομία καί με προκαθορισμένα ποσοστά!………..

Πόσο μας έχουν γραμμένους οι αλητοαφέντες μας!…. πόσο μας περιφρονούν τέλος πάντων εμάς τους Ιθαγενείς!……… 41 χρόνια δημοκρατίας καί ούτε ένα δημοψήφισμα δεν έκαναν!………. Δημοψήφισμα, στο οποίο θα κληθούν να ψηφίσουν μόνον οι Έλληνες που υπήρχαν πριν το 1974 καί οι γνήσιοι απόγονοί τους, καί δεν θα ψηφίσει κανένας νομιμοποιημένος!……. Εξ άλλη η σημασία της λέξεως ΄΄ Νόμιμος΄΄ καί άλλη της λέξεως ΄΄νομιμοποιημένος΄΄!………… Και να ερωτηθούν οι Έλληνες καί γιά άλλα πολλά θέματα, όπως είναι:: η θανατική ποινή, ο γάμος(;;.) μεταξύ ομοφυλοφίλων, οι χορήγηση ή μη αδειών σε καταδίκους για βαριά κακουργήματα,, η αναγραφή του θρησκεύματος στα Δελτία ταυτότητος, καί άλλα…….
Αυτό που ζούμε εδώ καί σαράντα χρόνια ΔΕΝ είναι δημοκρατία !…… είναι άθλια, ύπουλη, αισχρή, απαίσια καί εθνοκτόνος-γενοκτόνος Δικτατορία των …νόμων!!!.,…….. Αν τολμάτε δεκανείς καί υποδεκανείς της Μέρκελ καί του Ομπάμα, κάντε ένα δημοψήφισμα!…. έστω μόνο για τα θέματα που προανέφερα…….. Τ
ΟΛΜΑΤΕ;;;………………………..
Αλίμονο στην Ελλάδα καί στους Έλληνες!………

Λύσανδρος

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *