45χρονη καταναλώνει περίπου 1,5 κιλό πέτρες την εβδομάδα!

45χρονη καταναλώνει περίπου 1,5 κιλό πέτρες την εβδομάδα!Είναι γνωστό ότι οι περισσότερες γυναίκες αποζητούν πολλές φορές την παρηγοριά σε… μια μπάρα σοκολάτας. Όχι όμως και η 45χρονη Teresa Widener από το Bedford της Βιρτζίνια, η οποία έχει μια…
πελώρια λαχτάρα για… πέτρες!Η Teresa πάσχει από την ασθένεια Pica και καταναλώνει περίπου 1,5 κιλό πέτρες την εβδομάδα.

Μαζεύει τις αγαπημένες της πέτρες και στη συνέχεια τις σπάει με ένα σφυρί στο επιθυμητό μέγεθος και… τις απολαμβάνει.

«Τα τελευταία είκοσι χρόνια τρώω περίπου 1,5 κιλό την εβδομάδα, ενώ η ποσότητα κυμαίνεται ανάλογα με το πώς αισθάνομαι. Αν δε νιώθω καλά τρώω περισσότερο γιατί νιώθω παρηγοριά όταν το κάνω. Νιώθω καλύτερα γνωρίζοντας ότι έχω αποθηκευμένες μερικές στο σπίτι μου, για να “τρέχω” σε αυτές όταν είμαι αναστατωμένη» λέει η ίδια.

«Επιλέγω αυτές που μου αρέσει η όψη τους. Μου αρέσει η γεύση Γης που έχουν και πολλές φορές μου αρέσει να ρουφάω σιγά σιγά τη λάσπη από πάνω τους» προσθέτει.

Η Teresa χρησιμοποιεί την αριστερή πλευρά της οδοντοστοιχίας της για να δαγκώνει τις πέτρες καθώς όπως λέει με τα χρόνια έχει «δυναμώσει».

Η λύση στο πρόβλημά της φαίνεται ότι θα έρθει από… την αγάπη του Jim Widener, με τον οποίο παντρεύτηκε τον περασμένο Αύγουστο.

«Ο Jim με κάνει τόσο χαρούμενη, που άρχισα να τρώω λιγότερες. Όλοι όμως έχουμε τις “μαύρες” μας μερικές ημέρες και τότε μόνο οι πέτρες μπορούν να με κάνουν να νιώσω καλύτερα. Ο Jim σοκαρίστηκε στην αρχή, αλλά με αγαπάει γι’ αυτό που είμαι» είπε ακόμη.

Οι γιατροί πιστεύουν ότι η μανία της να τρώει πέτρες ίσως οφείλεται σε έλλειψη σιδήρου στον οργανισμό της.

 

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *