48ωρες προθεσμίες στους δράστες των δύο δολοφονικών επιθέσεων στο Βόλο

Για τις υποθέσεις του 37χρονου πρωταθλητή Body Building και του 58χρονου δικηγόρου, που του επιτέθηκε ο γιος του

48ωρες προθεσμίες, ώστε να απολογηθούν για τις πράξεις τους, ζήτησαν και έλαβαν από τον…

Ανακριτή, οι τρεις δράστες των δύο δολοφονικών επιθέσεων τη Δευτέρα στο Βόλο, που συντάραξαν το πανελλήνιο, τόσο εναντίον του Βολιώτη πρωταθλητή body builing Μανώλη Καραμανλάκη, όσο και εναντίον του 58χρονου δικηγόρου, που του επιτέθηκε ο γιος του.

Με τους δύο άντρες να νοσηλεύονται στην Μ.Ε.Θ. του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας και στην Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου, αντίστοιχα, οι υποθέσεις έχουν πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Ξεκάθαρα τα πράγματα στην υπόθεση του 58χρονου δικηγόρου

Στην περίπτωση του 58χρονου δικηγόρου, ο οποίος το πρωινό της Δευτέρας στο γραφείο του, επί της οδού Αντωνοπούλου, δέχτηκε την επίθεση του γιού του, με αιχμηρό αντικείμενο και αποτέλεσμα τον σοβαρότατο τραυματισμό του, η υπόθεση είναι ξεκάθαρη, αφού ο 23χρονος φοιτητής θα κληθεί να αντιμετωπίσει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Ομολόγησε ο ένας, ενώ αναζητείται η καραμπίνα, στην υπόθεση του 37χρονου πρωταθλητή

Στην περίπτωση του 37χρονου πρωταθλητή body building Μανώλης Καραμανλάκη, ο οποίος νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας στο κατάστημα ειδών γυμναστικής που διατηρεί στην οδό Αναλήψεως δέχτηκε τους πυροβολισμούς δύο δραστών, οι οποίοι τυγχάνουν αδέρφια και λίγες ώρες αργότερα συνελήφθησαν, τα πράγματα περιπλέκονται.

Μπορεί ο 27χρονος και μικρότερος αδερφός να ομολόγησε την πράξη του το πρωινό της Τρίτης, ωστόσο ο 33χρονος αδερφός κρατάει ερμητικά το στόμα του κλειστό, ενώ άφαντη παραμένει η καραμπίνα η οποία χρησιμοποιήθηκε στην δολοφονική επίθεση, γεγονός που προβληματίζει ιδιαίτερα τους Αξιωματικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.

Ερευνάται η εμπλοκή των δραστών και σε άλλες υποθέσεις

Το γεγονός ότι το όπλο παραμένει άφαντο αλλά και συγκεκριμένες πληροφορίες που έφτασαν στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου, έχουν οδηγήσει τις έρευνες και σε άλλες ανεξιχνίαστες υποθέσεις, με τα σενάρια στην πόλη να δίνουν και να παίρνουν.

Σε κάθε περίπτωση, μπορεί οι Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. να εμφανίζονται ιδιαίτερα προσεχτικοί στους δημοσιογράφους, ωστόσο τα πάντα θα πάρουν το δρόμο τους, όταν και αν η καραμπίνα βρεθεί.

http://www.e-volos.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *