4 μυστικά ομορφιάς από Μαροκινές

Οι Μαροκινές είναι γνωστές για τις απίστευτες θεραπείες ομορφιάς από φυσικά προϊόντα που γνωρίζουν. ..
Είναι στην παράδοσή τους και κρατούν τις γνώσεις τους αυτές ως επτασφράγιστο μυστικό που περνάει μονάχα από γενιά σε γενιά. Παρόλα αυτά στην εποχή της πληροφόρησης, το Marie Claire μάζεψε όλα αυτά τα μυστικά και τα μοιράστηκε μαζί μας.

1. Πρώτο και καλύτερο είναι το Hammam το οποίο επισκέπτονται μια φορά την εβδομάδα και στο οποίο κάνουν αρωματοθεραπεία, μασάζ και αποτοξίνωση χρησιμοποιώντας αιθέρια έλαια.

2. Χρησιμοποιούν πολύ το λεγόμενο «Savon Noir» ή το λεγόμενο Αφρικάνικο Μαύρο σαπούνι που είναι γεμάτο βιταμίνη Ε που κάνει θαύματα για την επιδερμίδα και έχει αντιμικροβιακή δράση. Επίσης μυρίζει υπέροχα.

3. Το Έλαιο τριανταφυλλιάς είναι κάτι το οποίο το χρησιμοποιούν σε όλες τις ρουτίνες ομορφιάς τους, από το μπάνιο μέχρι και στο καθαρισμό του προσώπου. Είναι από τα πιο δυνατά έλαια και αφήνει το δέρμα απαλό και λαμπερό.

4. Πράσινο τσάι με μέντα! Αντί για καφέ το πρωί, προτιμούν το πράσινο τσάι με μέντα, το οποίο είναι γνωστό για τις αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές του δράσεις.

Όταν σκέφτεστε την διαδικασία περιποίησης του δέρματός σας και γενικότερα την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σας, προτιμήστε προϊόντα και συστατικά 100% φυσικά, χωρίς χημικές επεξεργασίες καθώς είναι αποδεδειγμένο πως όσο λιγότερο ταλαιπωρούμε το δέρμα μας, τόσο πιο όμορφο παραμένει με το πέρασμα του χρόνου.

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *