Νέο “καμπανάκι” από την Αυγή: “4 μήνες διορία στην κυβέρνηση για να αποδείξει ότι είναι της Αριστεράς”

Νέο χτύπημα από την εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, την “Αυγή”. Στο σημερινό κύριο άρθρο της αναφέρει μια σειρά ενεργειών χωρίς δημοσιονομικό κόστος, που θα δώσουν στην κυβέρνηση τον τίτλο της κυβέρνησης της
Αριστεράς. Ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν το τετράμηνο που ακολουθεί «μακριά από το αμάρτημα του οικονομισμού» που είναι πάντοτε δεξιό.

Ιδού το… τελεσίγραφο της εφημερίδας της Αριστεράς:

1. Έχετε τέσσερις μήνες για να λύσετε τον γόρδιο δεσμό της διαπλοκής ΜΜΕ, πολιτικής εξουσίας, τραπεζικού συστήματος. Τέρμα τα κανάλια χωρίς άδειες, τέρμα τα θαλασσοδάνεια, τέρμα η φορολογική ασυλία και οι αλλεπάληλες χαριστικές ρυθμίσεις.

2. Να λειτουργήσει ξανά η δημόσια τηλεόραση.

3. Καταργήστε ή έστω προσαρμόστε όλους τους νόμους που εμποδίζουν την ελευθερία της έκφρασης. Αλλάξτε τον τυποκτόνο νόμο για τις αγωγές έτσι ώστε να προστατεύονται ο αδύναμοι και όχι να λογοκρίνουν ή ακόμη και να πλουτίζουν οι δυνατοί. Καταργήστε κάθε λογοκριτικό νόμο που περιορίζει την ελευθερία της καλλιτεχνικής έκφρασης κι ας ουρλιάζουν οι θεούσες και οι παππάδες.

4. Κλείστε αμέσως τις Αμυγδαλέζες και τα άλλα στρατόπεδα της ντροπής.

5. Φτιάξτε έναν αντιρατσιστικό νόμο αντάξιο του ονόματός του, όχι σαν αυτούς που θα έφτιαχναν ο Μπαλτάκος με τον Αθανασίου.
6. Να κλείσουν επειγόντως οι φυλακές υψίστης ασφαλείας και να πάψουν οι άλλες φυλακές να είναι αποθήκες ψυχών.  

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *