Πάτρα: «Χάθηκαν» 50.000 ευρώ από το Μουσείο Επιστημών

Eπείγουσα προκαταρκτική εξέταση διετάχθη από την Εισαγγελεία Πρωτοδικών Πατρών για ….

υπόθεση «μαύρης τρύπας» 50.000 ευρώ για είδη που ποτέ δεν παρελήφθησαν και Υπηρεσίες που δεν προσφέρθηκαν ποτέ στο Μουσείο Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών. Ήδη ….

σχετικό πόρισμα των πρυτανικών αρχών διαβιβάστηκε από τον Πρύτανη Γιώργο Παναγιωτάκη στην Εισαγγελία πριν τρεις περίπου μήνες.

Όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα «Πελοπόννησος» (ρεπορτάζ του Γιώργου Ηλιόπουλου) αντικείμενό της εξέτασης είναι οι οικονομικές ατασθαλίες που διαπιστώθηκαν κατά την ολοκλήρωση των εργασιών στο Μουσείου Επιστημών.

Στο πόρισμα του Πανεπιστημίου, ουσιαστικά διαπιστώνεται τρύπα 50.000 ευρώ σε είδη και εργασίες που αφορούν το Μουσείο, ενώ ξεκαθαρίζεται ότι θα πρέπει να αναζητηθούν εξηγήσεις από τον τότε διευθυντή του Μουσείου, καθηγητή στο τμήμα Βιολογίας.

Οπως αναφέρεται στο συμπέρασμα του πορίσματος που σήμερα αποκαλύπτει η «Πελοπόννησος»: «Από τη νέα καταγραφή που έγινε τόσο στον χώρο του Μουσείου όσο και στον χώρο του Φουκώ, προέκυψε ότι αφενός μεν ορισμένες εργασίες στον χώρο του Μουσείου δεν ολοκληρώθηκαν, αφετέρου αρκετά είδη δεν υπήρχαν στο Μουσείο, αν και είχαν εκδοθεί τιμολόγια αγοράς και πρωτόκολλα παραλαβής».

 ΠΗΓΗ: thebest.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *